Megállapodás Gyurcsány és Bokros között, és amiről senki nem beszél – Orosz rulettbe kezdett a DK


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A tegnapi nap tagadhatatlan legnagyobb politikai történése a Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvénye volt. A Nyugati téren megtartott rendezvényen közel ezer fő részvételével Gyurcsány Ferenc a DK elnöke meghirdette választási stratégiáját a „nincs külön alku” politikáját.

Egy másik nagy bejelentés is a DK elnökéhez köthető, mely szerint a DK és a MOMA meg fognak állapodni egymással. Aki ennek örül azonban, annak van egy rossz hírünk.

A választási törvényből fakad, hogy 5% a bejutási küszöb. Igen ám, ez azonban egy pártra vonatkozik. Két párt közös indulása esetén a léc 10% 3 pártnál 15%. A Demokratikus Koalíció eddig a bejutás környékén lavírozott – valljuk be igen ügyesen, azonban a DK-MOMA megállapodás esetén még minimum 5% hiányzik.Bokros Lajos mozgalmát nem csak a tőzsdén, de a közvélemény kutatóknál sem jegyzik. Így felmerül a kérdés sokakban, Gyurcsány Ferenc orosz rulettbe kezdett? Mindent feltesz egy lapra, de ebben a pillanatban nem úgy tűnik, hogy a győztes stratégiát választotta.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük