Megállapodás Gyurcsány és Bokros között, és amiről senki nem beszél – Orosz rulettbe kezdett a DK


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A tegnapi nap tagadhatatlan legnagyobb politikai történése a Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvénye volt. A Nyugati téren megtartott rendezvényen közel ezer fő részvételével Gyurcsány Ferenc a DK elnöke meghirdette választási stratégiáját a „nincs külön alku” politikáját.

Egy másik nagy bejelentés is a DK elnökéhez köthető, mely szerint a DK és a MOMA meg fognak állapodni egymással. Aki ennek örül azonban, annak van egy rossz hírünk.

A választási törvényből fakad, hogy 5% a bejutási küszöb. Igen ám, ez azonban egy pártra vonatkozik. Két párt közös indulása esetén a léc 10% 3 pártnál 15%. A Demokratikus Koalíció eddig a bejutás környékén lavírozott – valljuk be igen ügyesen, azonban a DK-MOMA megállapodás esetén még minimum 5% hiányzik.

Bokros Lajos mozgalmát nem csak a tőzsdén, de a közvélemény kutatóknál sem jegyzik. Így felmerül a kérdés sokakban, Gyurcsány Ferenc orosz rulettbe kezdett? Mindent feltesz egy lapra, de ebben a pillanatban nem úgy tűnik, hogy a győztes stratégiát választotta.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük