Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A közösségi oldalán osztott meg egy képet, amiről szerintem ő sem gondolta volna, hogy ilyen felháborodást fog kelteni. – írja a padakapuelott.cafeblog.hu Mármint, nem a kép, hanem amit odaírt mellé a Hajdú:

Rövid ujjú ing, fehér zokni, szandál és az igényesen kialakított háttér. Ez többet ér bármilyen ígértnél.”

A fotón a 63 éves ex-pénzügyminiszter, Bokros Lajos látható, őt gúnyolta ki Hajdú Péter. Bár sokan nem ismerték fel a volt politikust, azt felháborítónak tartották, hogy Hajdú így kikezd egy nála sokkal idősebb embert. Nem is rejtették véka alá a véleményüket:

Hàt èn csak azt nem èrtem hogy mièrt ilyen embereket sztàrolnak mint Hajdú Pèter !!! Semmi gond nincs az öltözködèsèvel mindenki azt hord ami neki tetszik neked viszont hiàba jò a ruhàd ha belül sajnos megesz a penèsz !!!! Az hogy valakit orszàg vilàg előtt próbàlsz kritizàlni mèghozzà egy idôs bàcsit aki mèg csak vèdekezni sem tud !! Egy gusztustalan ember vagy!!!”

 Bírom a búrádat, de ez nagyon nem tetszik. Az első, amit velem megtanított a mentorom régen, hogy vegyem le a Gucci órát, amikor ügyfelekkel tárgyalok, ha ezzel túlöltözném őket. Az ember, akit éppen fikázol, több nyelven beszélő, világszerte elismert közgazdász, bankár. Nyilván tudod, hogy milyen karrierje volt, egyik pozícióba sem a szél fújta. Nem valószínű, hogy nincs egy normális öltönye, cipője. Nyugdíjasokhoz beszél, jobban átmegy, ha egynek látszik közülük. Továbbra is csíplek, de most szívesen valagba rúgnálak.”

Majd kíváncsi leszek hogy te mennyit dolgoztál. Inkább a tvbe dumálsz. Szerintem többet dolgozott a kezével, mint te. Ő legalább tudja mi az a munka !! De kíváncsi leszek hogy mit fogsz csinálni ha nyugdíjas leszel. Otthon fekszel azt semmit se csinálsz…!”

Nem mindenki olyan hímringyó mint te nedves Péter!! Ráadásul akkora egy napraforgó vagy…….hányni kell tőled!!”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: