Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz módszeresen telefonon zaklatja a nyugdíjasokat. Ezt nem hagyta szó nélkül a neves közéleti szereplő.

Karafiáth Orsolya a 24.hu-n véleménycikkben reagált az újabb arcátlanságra. Korábban kiderült már, mindkét jobboldali párt a Fidesz és a Jobbik is csak eszközként tekint a nyugdíjasok generációjára, ami nem csak hogy undorító de gerinctelen, a szépkorúak semmibe nézése.

Átbaszni egy oly sokszor megvezetett, mindig a rövidebbet húzó, fiatalon háborúba, majd diktatúrába került, abban felnőtt, majd később reménykedő tömeget – bűn.

Sok nyugdíjason látom (meg az alattuk lévő most 55-65 éves generáción), hogy mintha direkt dugnák a homokba a fejüket. Hogy nem, ennek most működnie kell, a nyilvánvaló képtelenségben, az átverésben, a szemfényvesztésben hinni KELL, hinni muszáj, mert nem lehet, hogy megint megtörtént, nem lehet, hogy megint a rossz végén vagyunk.

Belátni, hogy kedves vezetőnk és sleppje kihasználta a hitüket, ellopta az életüket, naponta egyre durvább húzásokkal rántja ki a lábuk alól a talajt – nos, ez elviselhetetlen lenne. Marad a vakhit, marad a nyilvánvaló tényekkel szembeni vakság.

És az önhazugság, hogy amit nem látok, az nincs. Gyerek vagyok, eltakarom a szemem, nem találtok meg. Örülök, ha adtok pár fillért, boldog vagyok, ha hozzám szóltok! Ha felhívtok! Azért teszitek, mert fontos vagyok! Mert jelentek valamit! Hát persze, hogy rátok szavazok, ti rendesek, ti jók.

Kicsi gesztus, nagy aljasság. Kicsibe kerül, nagy hasznot hoz.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: