Ez Orbán országa: Ha munkaidőben vidám vagy, indul a belső vizsgálat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sokkoló történet került a birtokunkba ilyen országot akartunk?

Gyerekkorban a kukás az álommelók közé tartozik. Talán, ha az alábbi szemetesekről veszi a példát a gyermeklelkű, felnőtt korában sem akar máshová menni dolgozni.

Ki ne szeretne ilyen hangulatban dolgozni?

A Youtube-ra felkerült videó tanulsága szerint az egri kukások vidáman fazonok, táncolnak a kukásautó hátán. Azt nem tudni, hogy valami jó zenét hallottak-e, esetleg a hétvégének örültek, vagy csak ennyire szeretik a munkájukat.

A facebookra is felkerült videó osztatlan sikert aratott, jöttek is az elégedett hozzászólások:
“Maximális tiszteletem előttük, ők azok, akik az élettől kapott citromból limonádét csinálnak.”“Mókás kukások! Legjobb példái annak, hogy viseld el vigyorogva a trágya melót!”

“Én eddig háromszor láttam őket, háromszor így tolták…”
Az egri hulladékgazdálkodás az önkormányzathoz tartozik, nekik viszont nem jött be annyira a felvétel. Szerintük életveszélyes a mutatvány, és belső vizsgálatot indítanak. A videóra a BorsOnline talált rá.

Emlékezzünk arra a buszvezetőre akinek szintén távoznia kellett a BKK-tól, mert feldobta az utasok napjait:

Kiadva a parancs, nyomorult, rosszkedvű országot csinálni, mert ez megy!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük