A ligetvédők ismert alakja elkészítette a legjobb kormányellenes klippet: “Na figyelj, te sunyi felcsúti mini-Putyin!”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nagyon sok mindent nem lehet hozzáfűzni egész egyszerűen zseniális lett.

A HVG.hu írta meg, hogy a ligetvédő, több tüntetésen aktív Riddim Colony-tag, G Ras a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedte A lázadás éve című videójában.Tüntetéseken már előadta, de most klipet is kapott G Ras (Komáromy Gergely)alkotása, amelyben a Parlament vagy az 56-os emlékév falfestése előtt bukkan fel a Riddim Colony tagja, aki egy, a civilek fontosságáról szóló régi Orbán-interjúval vezeti fel a számot.

Zseniális, ahogy az ellenzéki tüntetések összes rigmusát beleszőtte az amúgy nagyon összepakolt klipbe. Ha tippelnünk kellene biztosan a következő kampányidőszak nagy slágere lesz ez:

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük