Egymást marja Gyurcsány vezérkara – komoly konfliktusok a DK felső vezetésében


Forrás: nol.hu
Forrás: nol.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hiányzik a siker, fogy a remény, megosztott a DK vezetés, erről beszélt a napokban egy a DK belső köreihez tartozó informátorunk.  – írja a CivilHetes.

Gyurcsány a megalakulásuk óta azt ígéri, hogy a Fidesz váltópártja a DK lesz, ezzel szemben ott billegnek a parlamenti bejutás küszöbe körül.A DK vezetése nagyon megosztott és egy markáns törésvonal kialakulása van folyamatban. Varjú László, Oláh Lajos bármi áron szövetséget kötne az MSZP-vel akár úgy is, hogy a következő parlamentben Gyurcsány Ferenc nem lesz bent. Az is látható,hogy az Ara-Kovács Attila körül kikristályosodó liberálisok nem tudják elfogadni Gyurcsány pragmatikus orosz politikáját, ők egy sokkal markánsabb konfliktusosabb politizálást akarnak, akár az oroszokkal akár a kormány orosz politikájával szemben.

Nincs egyetértés Paks 2 ügyében sem mert a volt MSZP-sek beleértve Gyurcsányt is részesei voltak a kormányzás időszakában meghozott a Paks 2-t megalapozó döntésnek!

Gy.Németh Erzsébet Budapest központú politikát szeretne kialakítani, aminek következtében a DK adott esetben a következő önkormányzati választásokon a mérleg nyelve lehetne, ez azonban ellentétes az együtt indulással, aminek következtében mind a két párt helyi vezetői leértékelődnének, ez különösen Gy. Némethet érintené, hiszen egy koalíciós fellépés estén a gyeplő Gyurcsány kezében lenne.

Informátorunk szerint az első szemmel látható lépés Varjú és Oláh kilépése lenne, vagy visszalépésük az MSZP-be. Ezzel azonban csak Molnár Gyula értene egyet, de az MSZP-t jelenleg irányító OVB ellenezné, hiszen ellentétes lenne a meghirdetett „elszakadás a Gyurcsány időszaktól” programmal.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük