Bangóné Borbély Ildikó könnyeivel küzdve vallotta be legféltettebb titkát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ilyet még szocialista politikustól nem hallottunk.

A Fidesz a meddő párokat semmibe veszi. Nem jelent nekik semmit, sőt lassan lassan családnak sem tekintik. Minden 4. pár küzd a meddőséggel. Szörnyű az a politika és szörnyű az a közélet amelyben olyasmi megtörténhet, hogy Veres András a  Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke elmondhatja: a katolikus egyház számára nem elfogadható a mesterséges megtermékenyítés. A lombikbébiprogrammal az a baj, hogy nem a férfi és a nő természetes kapcsolatában fogan meg az élet, ráadásul „pluszmegfoganások” is történnek, a többi embriót pedig lefagyasztják és félreteszik, vagy elpusztítják.

Szánalmas és szörnyűséges az az ember, aki ennyire érzéketlen. Ami még szörnyűbb ettől az embertől javaslatokat vár Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes a lombikbébiprogram szabályozására, ahelyett hogy nyíltan kimondaná, Veres “úr” takarodjon a közéletből.

Bangóné Borbély Ildikó sem hallgathatott tovább és a nyilvánosság elé tárta a legféltettebb titkát könnyeivel küzdve:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük