Bangóné Borbély Ildikó könnyeivel küzdve vallotta be legféltettebb titkát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ilyet még szocialista politikustól nem hallottunk.

A Fidesz a meddő párokat semmibe veszi. Nem jelent nekik semmit, sőt lassan lassan családnak sem tekintik. Minden 4. pár küzd a meddőséggel. Szörnyű az a politika és szörnyű az a közélet amelyben olyasmi megtörténhet, hogy Veres András a  Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke elmondhatja: a katolikus egyház számára nem elfogadható a mesterséges megtermékenyítés. A lombikbébiprogrammal az a baj, hogy nem a férfi és a nő természetes kapcsolatában fogan meg az élet, ráadásul „pluszmegfoganások” is történnek, a többi embriót pedig lefagyasztják és félreteszik, vagy elpusztítják.Szánalmas és szörnyűséges az az ember, aki ennyire érzéketlen. Ami még szörnyűbb ettől az embertől javaslatokat vár Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes a lombikbébiprogram szabályozására, ahelyett hogy nyíltan kimondaná, Veres “úr” takarodjon a közéletből.

Bangóné Borbély Ildikó sem hallgathatott tovább és a nyilvánosság elé tárta a legféltettebb titkát könnyeivel küzdve:

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük