Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt az MSZP volt szóvivője facebook posztjában kevert le egy hatalmasat Orbánéknak:

Nemzeti jó reggelt kívánok! Kérlek, ízlelgesd: román euró, ro-mán e-u-ró, r-o-m-á-n e-u-r-ó!
A minap írtam arról, hogy honnan láthatná a magyar “átlagpolgár”, hogy hogyan élnek jobban nem csak a nyugati melósok, hanem hogy hogyan húztak el mellettünk és hogyan élnek most már jobban a volt szoci országok is, hiszen még a Balatonhoz sem tud eljutni, nemhogy a környező országokba átruccani.

Hiszen ha saját szemével látná, akkor talán felháborodva csodálkozna, mert a “köz”médiából csak a hazug propaganda ömlik rá.
Akkor még nem sejtettem, hogy hamarosan bejelentik: a makrogazdasági adatok alapján már simán bevezethetnék a román eurót, de a következő időszakban (2021-ig) a nyugdíj- és béremelésekkel akarják még ezt megalapozni. (Pont vasárnap újságolta erdélyi barátunk, hogy milyen nyugdíjemelésekben fog részesülni ő is.)


Mindeközben nálunk a letelepedési kötvényekkel és “migránsok” betelepítésével seftelő kormányslepp, a forint bukásán jól kereső Fideszbagázs nyomorban tartja a magyar dolgozók millióit, a nyugdíjasok felét-kétharmadát, s ebből Putyin pincsije és rablóbandája gigantikus méretű vagyonokat halmoz fel.

A csehek régen előttünk járnak, a szlovákok az elmúlt években előztek meg minket, a lengyelek más nagyságrendjük miatt is előrébb vannak, s most már a románok is számos mutató alapján lehagyták a nagyon magyar és nagyon unortodox “fociörült-jógabolond” párost. Nem hogy V4-ek, nem hogy éllovas, hanem sereghajtó! De nemzeti sereghajtó! Hogy is mondták a nagyon magyar főpotentátak, “bocskoros románok”?

Az a hírem azoknak, akiknek szinte minden nemzeti, még a trafik is, hogy a nagyonmagyarkodásuk leple alatt elkövetett nemzetárulásuk és nemzetkifosztásuk közben megelőztek minket a “bocskoros románok”, ahogyan korábban már a “drótos tótok” is.
Ro-mán e-u-ró – csak, hogy szokjad.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: