Török Zsolt kiosztott pár sallert Orbánéknak – jön a Román euró


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Török Zsolt az MSZP volt szóvivője facebook posztjában kevert le egy hatalmasat Orbánéknak:

Nemzeti jó reggelt kívánok! Kérlek, ízlelgesd: román euró, ro-mán e-u-ró, r-o-m-á-n e-u-r-ó!
A minap írtam arról, hogy honnan láthatná a magyar “átlagpolgár”, hogy hogyan élnek jobban nem csak a nyugati melósok, hanem hogy hogyan húztak el mellettünk és hogyan élnek most már jobban a volt szoci országok is, hiszen még a Balatonhoz sem tud eljutni, nemhogy a környező országokba átruccani.

Hiszen ha saját szemével látná, akkor talán felháborodva csodálkozna, mert a “köz”médiából csak a hazug propaganda ömlik rá.
Akkor még nem sejtettem, hogy hamarosan bejelentik: a makrogazdasági adatok alapján már simán bevezethetnék a román eurót, de a következő időszakban (2021-ig) a nyugdíj- és béremelésekkel akarják még ezt megalapozni. (Pont vasárnap újságolta erdélyi barátunk, hogy milyen nyugdíjemelésekben fog részesülni ő is.)


Mindeközben nálunk a letelepedési kötvényekkel és “migránsok” betelepítésével seftelő kormányslepp, a forint bukásán jól kereső Fideszbagázs nyomorban tartja a magyar dolgozók millióit, a nyugdíjasok felét-kétharmadát, s ebből Putyin pincsije és rablóbandája gigantikus méretű vagyonokat halmoz fel.

A csehek régen előttünk járnak, a szlovákok az elmúlt években előztek meg minket, a lengyelek más nagyságrendjük miatt is előrébb vannak, s most már a románok is számos mutató alapján lehagyták a nagyon magyar és nagyon unortodox “fociörült-jógabolond” párost. Nem hogy V4-ek, nem hogy éllovas, hanem sereghajtó! De nemzeti sereghajtó! Hogy is mondták a nagyon magyar főpotentátak, “bocskoros románok”?

Az a hírem azoknak, akiknek szinte minden nemzeti, még a trafik is, hogy a nagyonmagyarkodásuk leple alatt elkövetett nemzetárulásuk és nemzetkifosztásuk közben megelőztek minket a “bocskoros románok”, ahogyan korábban már a “drótos tótok” is.
Ro-mán e-u-ró – csak, hogy szokjad.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük