Heller Ágnes nagyon csúnyán nekiugrott Gyurcsánynak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez még nekünk is fájt.

Nagyon rossz volt az előző szocialista kormány. Félreértés ne essék, Gyurcsányt tisztességes embernek és jó demokratának tartom. De nagyon rossz miniszterelnök volt. Politikailag egyáltalán nem volt tehetséges, kétbalkezes volt. Semmit nem mozdított meg, és Magyarország eladósodott – írja a Magyar Nemzet Heller Ágnes Wiener Zeitung osztrák liberális napilapnak adott interjúja alapján.

Heller szerint Magyarországnak annak idején „egy nagyon gyenge kormánya és egy nagyon agresszív ellenzéke volt. Már akkor is Orbán uralta a közbeszédet”. Az újságíró kérdésére, miszerint Orbán Viktor mennyire nevezhető veszélyesnek, a filozófus többek között azt mondta, a miniszterelnök „egy autoriter személyiség, de ahhoz, hogy kibontakozhasson, szüksége van egy bizonyos társadalmi rendszerre”.

Az újságíró a kormánypártot a Jobbikkal összemosni próbáló kérdésére a filozófus a következőképpen válaszolt: „A Jobbik mára olyan radikálissá vált, hogy mindent veszélyesnek ítél, amit a Fidesz tett. A Jobbik ki akar lépni az EU-ból, a Fidesz nem. A Fidesz azzal a jeligével vív szabadságharcot az Európai Unió ellen, hogy nem támogatnak minket, fenyegetve vagyunk, az Európai Unió diktálni akar Magyarországnak. A Jobbik be akarja vezetni a halálbüntetést, a Fidesz nem. Vannak fontos pontok, amelyekben egy véleményen vannak, és vannak központiak, amelyeknél nincs egyetértés.”

forrás: MNO


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük