Lendvai Ildikó is megszólalt bugyiügyben és egy hatalmas poénnal tette nevetségessé a Fideszt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ezután egy szavunk sem lehet az igazságszolgáltatás esetleges fogyatékosságaival kapcsolatban. Az Országos Bírósági Hivatal 8 millióért elkészíttette a bírósági dolgozók arculati kézikönyvét.

Mint mondják, ez “a magyar bíróságok ügyfélbaráttá válásának folyamatában fontos lépés”. Mindenesetre az ügyfelekkel való barátságot elég intimnek képzelik el, hiszen a nők melltartó- és bugyiviselését is szabályozzák.

Egy munkahétre 5 bugyi szükségeltetik (a hétvége szabad és szabályozatlan bugyiviseléséből szerintem még lesznek problémák), ezzel Orbán klasszikus mondása további kiegészítést nyer: “Három szoba, három gyerek, négy kerék, öt bugyi”.

Az előírás szerint a bugyi fehér, fekete és testszínű lehet, a melltartó fehér és testszínű. A nők nem viselhetnek műkörmöt és túl színes csatot (ezek valószínűleg fegyvernek minősülnek). A férfiak pamutzoknija fekete, ami igen ügyfélbarát látvány lesz mondjuk világos vagy barna nadrághoz és cipőhöz. Ha divat, ha nem, a férfiakon nem lehet borosta, viszont a modern időknek tett engedményként fülbevaló igen.

Az máris megnyugtató, hogy Deutsch Tamás dolgozhat a bíróságon, na persze csak megfelelő színű zokniban. Németh Szilárd viszont sajnos nem, mert ő a pedagógus tüntetések idején önkéntes vallomást tett kockás gatyájáról. Belátható, hogy ez nem volna ügyfélbarát.

Vállalnám a kézikönyv kiegészítését a fekete melltartó, a szürke zokni és esetleg a kék bugyi érdekében. A pirosig nem mernék elmenni, de a 8 millióhoz képest olcsón megszámítom.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük