Az MSZP-s Ujhelyi legújabb leleplező videója felrobbantotta az internetet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ujhelyi István az MSZP Európa parlamenti képviselője heti rendszerességgel tud olyan érdekességeket felvonultatni, amely állításokhoz így vagy úgy, de viszonyulni kell.

Nem történt ez most sem máshogy, csupán más lett a fogadtatás, vagyis mégsem. Na de mi ez a köntörfalazás?

Ujhelyi szembesítette Vona Gábort, mondjuk ki nyíltan hazugságaival vagy legalábbis azzal a kettős beszéddel amely oly régóta jellemző a Jobbikra. A Fidesztől eltanult se itt, se ott politika azonban úgy tűnik kicsit kínosabb a kisebbik jobboldali pártnak, ugyanis a legnagyobb közösségi oldalon a facebookon igen megosztó reakciók születtek a jobboldali radikális facebook csoportokban.

Többek a radikális szárnyból igen is úgy tartják, hogy a Jobbik szembeköpi a régi szavazóit és amíg korábban a párt kettős beszéde (például cigánykérdésben) erősítette a pártot, addig a mostani megosztja azt.Ugyanis az eddig nyíltan EU ellenes párt most európai szólamokat zenget, kiábrándult szavazóik szerint mindent “arcal előre a hatalomért, elvek nélkül”.

Többen azonban “tudni vélik”, hogy a kisebbik jobboldali párt igazából – mint ahogy azt Zagyva György Gyula a néppártosodás kezdetén hírdette – csupán kommunikációs fogás és a Jobbik ugyanaz a cigányellenes és Európa ellenes párt mint indulásakor.

Egyvalami biztos ezzel a fajta képmutatással a Jobbik csupán a saját táborát amortizálja.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük