Az MSZP-s Ujhelyi legújabb leleplező videója felrobbantotta az internetet


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ujhelyi István az MSZP Európa parlamenti képviselője heti rendszerességgel tud olyan érdekességeket felvonultatni, amely állításokhoz így vagy úgy, de viszonyulni kell.

Nem történt ez most sem máshogy, csupán más lett a fogadtatás, vagyis mégsem. Na de mi ez a köntörfalazás?

Ujhelyi szembesítette Vona Gábort, mondjuk ki nyíltan hazugságaival vagy legalábbis azzal a kettős beszéddel amely oly régóta jellemző a Jobbikra. A Fidesztől eltanult se itt, se ott politika azonban úgy tűnik kicsit kínosabb a kisebbik jobboldali pártnak, ugyanis a legnagyobb közösségi oldalon a facebookon igen megosztó reakciók születtek a jobboldali radikális facebook csoportokban.

Többek a radikális szárnyból igen is úgy tartják, hogy a Jobbik szembeköpi a régi szavazóit és amíg korábban a párt kettős beszéde (például cigánykérdésben) erősítette a pártot, addig a mostani megosztja azt.

Ugyanis az eddig nyíltan EU ellenes párt most európai szólamokat zenget, kiábrándult szavazóik szerint mindent “arcal előre a hatalomért, elvek nélkül”.

Többen azonban “tudni vélik”, hogy a kisebbik jobboldali párt igazából – mint ahogy azt Zagyva György Gyula a néppártosodás kezdetén hírdette – csupán kommunikációs fogás és a Jobbik ugyanaz a cigányellenes és Európa ellenes párt mint indulásakor.

Egyvalami biztos ezzel a fajta képmutatással a Jobbik csupán a saját táborát amortizálja.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük