Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi István az MSZP Európa parlamenti képviselője heti rendszerességgel tud olyan érdekességeket felvonultatni, amely állításokhoz így vagy úgy, de viszonyulni kell.

Nem történt ez most sem máshogy, csupán más lett a fogadtatás, vagyis mégsem. Na de mi ez a köntörfalazás?

Ujhelyi szembesítette Vona Gábort, mondjuk ki nyíltan hazugságaival vagy legalábbis azzal a kettős beszéddel amely oly régóta jellemző a Jobbikra. A Fidesztől eltanult se itt, se ott politika azonban úgy tűnik kicsit kínosabb a kisebbik jobboldali pártnak, ugyanis a legnagyobb közösségi oldalon a facebookon igen megosztó reakciók születtek a jobboldali radikális facebook csoportokban.

Többek a radikális szárnyból igen is úgy tartják, hogy a Jobbik szembeköpi a régi szavazóit és amíg korábban a párt kettős beszéde (például cigánykérdésben) erősítette a pártot, addig a mostani megosztja azt.

Ugyanis az eddig nyíltan EU ellenes párt most európai szólamokat zenget, kiábrándult szavazóik szerint mindent “arcal előre a hatalomért, elvek nélkül”.

Többen azonban “tudni vélik”, hogy a kisebbik jobboldali párt igazából – mint ahogy azt Zagyva György Gyula a néppártosodás kezdetén hírdette – csupán kommunikációs fogás és a Jobbik ugyanaz a cigányellenes és Európa ellenes párt mint indulásakor.

Egyvalami biztos ezzel a fajta képmutatással a Jobbik csupán a saját táborát amortizálja.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: