Álmatlanul forgolódott Orbán – Erőszakkal hatoltak be tüntetők a Felcsút edzésére


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Erőszakkal hatoltak be akadémiánk területére a sárga egyenpólót viselő,

Ne fizess! Pörölj! Tiltakozz! facebook-csoport tagjai – írja közleményében a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

z akadémia honlapján közzétett beszámoló szerint a behatolók törvényen felülinek képzelik magukat, vezérszónokuk az a Póka László, aki korábban a devizahitelek ügyében nem egyszer botrányos körülmények között szólalt fel.

Akadémiánk hívatlan vendége régebben ingatlaneladással és devizahitelek közvetítésével foglalkozott, terrorcselekménnyel és közveszéllyel fenyegetés bűntettével is megvádolták – írják.

A Puskás Akadémia tudósítása szerint a csoport tagjai a biztonsági őr felszólítása ellenére, a sorompó melletti résen átbújva, a biztonsági őrt kikerülve, előre megrendezett koreográfia szerint haladtak a kollégium felé. Nagy hangon pályát követeltek maguknak, hogy tudjanak focizni.

Az akadémia időközben rendőrségi intézkedést kért. A biztonságiak végül kiterelték a hangoskodókat. Miután a főbejáraton keresztül elhagyták az akadémiát, egy másik bejáraton behatolva zavarták a fiatalok edzését a műfüves pályán – így az akadémia részletes beszámolója.

A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a társaságot, akik már nem először járnak a Pancho Aréna közelében, a múlt héten a miniszterelnök házánál tűntek fel. Elmondásuk szerint minden héten megismétlik akciójukat.

A rend megzavarására irányuló cselekedetüket akadémiánk messzemenőkig elutasítja! – zárul a Puskás Akadémia közleménye.

Forrás: Hír TV

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük