Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre többek ábrándulnak ki a Fideszből. Amiről a propaganda nem beszél, hogy több százezer szavazó hagyta ott a jobboldalt.

Hát akkor szép jó napot kívánok, Orbán Viktornak üzenném…

– kezdi kiábrándultan, mélyen gondolataiba merülve az a férfi, akinek érzéseit nagyon sokan osztják széles-e hazában. Elidegenedett a Fidesztől vagy inkább fordítva, hiszen ahogy említi, tizennyolc évig kizárólag a ,,narancspártra” adta le voksát.

A magyarok egy részét is kritikával illeti, mert szerinte közülük is jelentős számban vannak olyanok, akik hozzájárultak a jelenlegi brutálisan kettészakadt és elszegényedett magyarországi viszonyok kialakulásához. Elmondja hogy szerinte sokan

elherdálják a magyarok emberi és erkölcsi értékeit (…) mindent elborít a szenny.

A Fidesz folytonos gyűlöletkeltő kampányait is szúrós szavakkal illeti, hiszen – ahogy mondja – az mindenhol ott van, Mészáros Lőrinc 192 újságjától kezdve a sarki közértig. Hozzáteszi, hogy a nepotizmus diadala is hozzájárult kiábrándulásához.

A Fidesz visszaél hatalmával

Viktor! A kétharmad nem erre hatalmazott fel, tévedésben vagy. Te most hatalmat építesz, bebetonozol…

– folytatja a hitevesztett férfi. És igen: a mérhetetlen korrupció és kontroll, ami a legkisebb ember életének legkisebb szegletéig is elér. A civilek vegzálása és a folytonos ellenségkép-keresés mind-mind a ,,Nagy Vezér”-kultusz kialakítását szolgálták.  De vigyázat, mert ez a kép már bomlásnak indult.

Sorra ábrándulnak ki az egykori fiatal demokratákból

Legutóbb Lukácsi Katalin ügye kavart nagy port a hazai sajtóban, miután bejelentette, hogy a Lex-CEU miatt kilép a KDNP-ből, abból a nem létező pártból, amely csak mint Fidesz fiókintézmény funkcionál.

,,Fontos lépést tettem meg tegnap, életem egy fontos szakaszát zártam le, nem kis vívódások után. Tegnap kiléptem az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségből és kilépek a Kereszténydemokrata Néppártból is, ahová az elmúlt négy és öt évben életem energiáinak jelentős részét fektettem be”

– írta a Facebook-on Lukácsi, aki egyébként projektmenedzserként dolgozott a KDNP-s Barankovics István Alapítványnál, nevéhez fűződött az IKSZ Holokauszt Emlékéve is.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: