Üvöltenék – Sthol András durván kiakadt a Fideszre


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A színész eddig nagyon óvatoskodott, hogy véleményt nyilvánítson a politikáról, de most elszakadt valami.

“Én ugyanúgy kiabálnék, mint Schilling, csak gyáva vagyok hozzá. Ezt nagyon nehéz nekem beismerni, mert elvileg én egy macsó férfi vagyok. Néha betelik a pohár és akkor elmormolom magamban, hogy gyáva és cinkos, aki néma. Néha meg azt gondolom, nekem nem a kiállás a dolgom, aztán meg azt, hogy nincs olyan, hogy nem ez a dolgom. Zavarban vagyok, és ez dühít”

– mondta Stohl András a legfrissebb Magyar Narancsnak adott interjújában.

Hozzátette: a közérzete afelé viszi, hogy előbb-utóbb kimenjen az utcára.

Érthetetlennek tartja, hogy amikor nap mint nap egyre több dolog derül ki a politikusok és a barátaik ügyeiről, hogyan lehetséges, hogy minden csak két-három napig téma, aztán elfelejtjük, mint egy bulvárhírt.

Arról is beszélt, hogy a most készülő –Alföldi Róbert által rendezett – Hegedűs a háztetőn darabbal kapcsolatban több vidéki városból jelezték a producer Rosta Máriának, hogy nem hajlandók leközölni olyan kulturális cikket, amiben szerepel Alföldi Róbert neve.

„Itt tartunk. Nem politikai cikk, hanem kulturális. Milyen világ ez már?!”

– fakadt ki Stohl.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A teljes interjú a Magyar Narancsban.


Oszd meg, hogy más is lássa: egyre többeknek van elegük a fideszes zsarnokságból!A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük