A világ pofátlansága amit ez a fideszes nyikhaj tett – az MSZP berágott


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ime, a fideszes tündérmese:

a havi 2 millió forintot kereső Hornyák Tibor 3 millióért bérelt villából intézte a hátrányos helyzetű gyermekek táborozását. Először még a Fidesz is felháborodott ezen az urizáláson, majd másnapra rájöttek, hogy Hornyák jóban van az EMMI államtitkárával: ugyanis a fiát foglalkoztatja. Ilyen a fideszes önvizsgálat.

Az Erzsébet-táborok vezetőjéről kiderült, hogy előző munkahelyéről – egy állami szervezettől – is kap havonta 750 ezer forintot. Csak azt nem árulják el, hogy mire. Nem is fogják, ha egy államtitkár áll Hornyák mögött.

Amíg luxusban nyaraló, munkavégzés nélkül is fizetést kapó fideszesek foglalkoznak a hátrányos helyzetű gyerekek nyaraltatásával, addig csak egy család élete lesz könnyebb: a Fidesz nagy családjáé. Ezt a rendszert akarjuk megváltoztatni. – áll az MSZP közleményében

Nekünk pedig a gyomrunk forog ettől. Komolyan arról van szó, hogy még a hátrányos helyzetű gyerekeken is nyerészkedek a mai hatalmaskodók? Itt tartunk? Ide jutottunk? Vagyis ide juttattak minket. A gyermek érték, a Fidesznek semmi más nem is kell csak az értékek…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük