Kiszivárgott az év botránya: Jobboldali internetes aktivisták bomlasztják az ellenzéki csoportokat!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Jobboldali, szövegkörnyezetéből a Fideszhez köthető internetes aktivisták áraszthatták el az ellenzéki zárt csoportokat a facebookon, legalábbis a portálunk birtokába került információk alapján.

Egy a kapitanynet@gmail.com oldalról küldött üzenetben egy kampányutasításokat tartalmazó e-mail üzenetet kapott a szerkesztőségünk, melyben olyan “hadmozdulatnak” nevezett lépésekben közlik azokat az utasításokat, mellyel zavart lehet kelteni az ellenzéki táboron belül.

Az alábbi levelet ezúton nyilvánosságra hozzuk. Ha a levél valós akkor tudatos jobboldali bomlasztás zajlik az ellenzéki facebook felületeken:

Kedves Barátunk

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni neked, hogy te is részese vagy annak a csapatnak, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy Nemzetünk ne öntsék el a migránsok és hogy a „Sorosista” erők sose kerülhessenek ismét hatalomra.

Nagy szerencsénkre a liberálbolsevista, Sorosista felforgató erők folyamatosan egymással rivalizálnak, így egy kis zavarkeltéssel megakadályozhatjuk ezen erők összefogását. Ne feledjük, a történelemkönyvekbe Hazánk aranykoraként fog bevonulni a kétharmados kormányzás.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Pár lépésben leírjuk, hogy hogyan, milyen apró lépésekkel tudunk küzdeni ezek ellen a felforgató csoportok ellen a facebookon.


Mindenekelőtt érdemes beregisztrálni egy kitalált néven egy felhasználót. Fontos, hogy ne legyen beazonosítható. Elég egy-két az internetről letöltött profilkép, vagy ahhoz hasonló kép, mely lehet híres épület (Szabadságszobor, Eifel-torony stb.), esetlegesen mesefigura (Pl: Mézga Géza). Ha nincs kedved, nem muszáj beállítani profilképet, bár hitelesíti a profilt.


Második lépésben érdemes bejelölni ellenzéki (sorosista) politikusokat, akik jelen vannak a facebookon. Ilyen lehet: Gréczy Zsolt, Szabó Zoltán, Korózs Lajos, Harangozó Tamás vagy bármely egyéb általad ismert de mondjuk nem élvonalban politizáló politikus. Ezzel a lépéssel hitelesíthető a karaktered. Ezután érdemes bejelölni a politikusok ismerőseit is. Minél több ismerősöd van (300 kb elegendő) annál hitelesebb a dolog. Azonban nem érdemes akkora erőforrást fordítani erre.

Harmadik lépés, ellenzéki csoportok felfedezése. Mellékelten küldtünk egy táblázatot, melyben szerepelnek a nagyobb ellenzéki csoportok (RTL Klub híradó, Rendszerváltók közös csoportja, Gyurcsány Ferenc szimpatizánsok csoportja stb.) melyekbe belépve meg is kezdhetitek a műveletet.

Műveleti szakasz:

Tudnotok kell, hogy résen vagyunk, minden alkalommal fogunk szolgáltatni olyan híreket, melyeket megosztva ezekben a csoportokban zavart tudtok kelteni. Fontos a legtöbb ellenzéki aktivista ezeket a csoportokat használja. A Soros hálózat itt szerveződik.

Legutóbbi példa: Kunhalmira cseréli az MSZP Botkát

Érdemes a balliberális belharcok alatt a Jobbik híreit megosztani ezekben a csoportokban, mert a csalódott baloldaliak átpártolhatnak a Jobbikhoz, ez is megosztja az ellenzéket. A Jobbik egyenlőre még nem ellenfél, később változhat.

Érdemes kommentekben az ellenzék vezetőit szidni.

Panelmondatok:

Botka alkalmatlan, olyan, mint Orbán egy igazi diktátor. Botka önjelölt, tönkreteszi az ellenzéket

Gyurcsány szétverte a baloldalt, megbukott politikus, többet visz, mint hoz.

Az MSZP-nek vége, tönkretették az alkalmatlan vezetői, hiteltelen párt.

Az MSZP-t a Fidesz tartja lélegeztető gépen, kollaboránsok.

Az egy-két százalékot törpepártok semmit nem érnek.

Fontos pont, hogy mindig azt a formációt támadjuk, amely éppen minimális sikert ér el, amelyik éppen erősebb. Általános szabály, hogy az MSZP-t támadjuk, mint legnagyobb pártot, azonban nem minden esetben (MSZP-DK konfliktus esetén mindkét oldalra csapunk, fontos a zavar fenntartása).

Általánosságban egyenlőre ennyi, de minden nap e-mailben értesítünk benneteket az aktuális napi kommunikációról és irányokról.

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük