Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jobboldali, szövegkörnyezetéből a Fideszhez köthető internetes aktivisták áraszthatták el az ellenzéki zárt csoportokat a facebookon, legalábbis a portálunk birtokába került információk alapján.

Egy a [email protected] oldalról küldött üzenetben egy kampányutasításokat tartalmazó e-mail üzenetet kapott a szerkesztőségünk, melyben olyan “hadmozdulatnak” nevezett lépésekben közlik azokat az utasításokat, mellyel zavart lehet kelteni az ellenzéki táboron belül.

Az alábbi levelet ezúton nyilvánosságra hozzuk. Ha a levél valós akkor tudatos jobboldali bomlasztás zajlik az ellenzéki facebook felületeken:

Kedves Barátunk

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni neked, hogy te is részese vagy annak a csapatnak, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy Nemzetünk ne öntsék el a migránsok és hogy a „Sorosista” erők sose kerülhessenek ismét hatalomra.

Nagy szerencsénkre a liberálbolsevista, Sorosista felforgató erők folyamatosan egymással rivalizálnak, így egy kis zavarkeltéssel megakadályozhatjuk ezen erők összefogását. Ne feledjük, a történelemkönyvekbe Hazánk aranykoraként fog bevonulni a kétharmados kormányzás.

Pár lépésben leírjuk, hogy hogyan, milyen apró lépésekkel tudunk küzdeni ezek ellen a felforgató csoportok ellen a facebookon.

Mindenekelőtt érdemes beregisztrálni egy kitalált néven egy felhasználót. Fontos, hogy ne legyen beazonosítható. Elég egy-két az internetről letöltött profilkép, vagy ahhoz hasonló kép, mely lehet híres épület (Szabadságszobor, Eifel-torony stb.), esetlegesen mesefigura (Pl: Mézga Géza). Ha nincs kedved, nem muszáj beállítani profilképet, bár hitelesíti a profilt.

Második lépésben érdemes bejelölni ellenzéki (sorosista) politikusokat, akik jelen vannak a facebookon. Ilyen lehet: Gréczy Zsolt, Szabó Zoltán, Korózs Lajos, Harangozó Tamás vagy bármely egyéb általad ismert de mondjuk nem élvonalban politizáló politikus. Ezzel a lépéssel hitelesíthető a karaktered. Ezután érdemes bejelölni a politikusok ismerőseit is. Minél több ismerősöd van (300 kb elegendő) annál hitelesebb a dolog. Azonban nem érdemes akkora erőforrást fordítani erre.

Harmadik lépés, ellenzéki csoportok felfedezése. Mellékelten küldtünk egy táblázatot, melyben szerepelnek a nagyobb ellenzéki csoportok (RTL Klub híradó, Rendszerváltók közös csoportja, Gyurcsány Ferenc szimpatizánsok csoportja stb.) melyekbe belépve meg is kezdhetitek a műveletet.

Műveleti szakasz:

Tudnotok kell, hogy résen vagyunk, minden alkalommal fogunk szolgáltatni olyan híreket, melyeket megosztva ezekben a csoportokban zavart tudtok kelteni. Fontos a legtöbb ellenzéki aktivista ezeket a csoportokat használja. A Soros hálózat itt szerveződik.

Legutóbbi példa: Kunhalmira cseréli az MSZP Botkát

Érdemes a balliberális belharcok alatt a Jobbik híreit megosztani ezekben a csoportokban, mert a csalódott baloldaliak átpártolhatnak a Jobbikhoz, ez is megosztja az ellenzéket. A Jobbik egyenlőre még nem ellenfél, később változhat.

Érdemes kommentekben az ellenzék vezetőit szidni.

Panelmondatok:

Botka alkalmatlan, olyan, mint Orbán egy igazi diktátor. Botka önjelölt, tönkreteszi az ellenzéket

Gyurcsány szétverte a baloldalt, megbukott politikus, többet visz, mint hoz.

Az MSZP-nek vége, tönkretették az alkalmatlan vezetői, hiteltelen párt.

Az MSZP-t a Fidesz tartja lélegeztető gépen, kollaboránsok.

Az egy-két százalékot törpepártok semmit nem érnek.

Fontos pont, hogy mindig azt a formációt támadjuk, amely éppen minimális sikert ér el, amelyik éppen erősebb. Általános szabály, hogy az MSZP-t támadjuk, mint legnagyobb pártot, azonban nem minden esetben (MSZP-DK konfliktus esetén mindkét oldalra csapunk, fontos a zavar fenntartása).

Általánosságban egyenlőre ennyi, de minden nap e-mailben értesítünk benneteket az aktuális napi kommunikációról és irányokról.

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: