Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kőkeményen beleáll a Momentum a Nyitás-ügybe. A korábban megfogadott nyilatkozatstop ellenére mégis szóba álltak az Azonnalival, hogy közöljék, a Nyitás Fesztiválon Ungár Péter részéről történt kísérlet szexuális aktusra. Ám többet nem árulnak el, helyette inkább az Azonnalit minősítik. – írja az ügyről az Azonnali.hu

Állítja a Momentum, hogy: „történt Ungár Péter részéről kísérlet szexuális aktusra”, ezt azonban nem konkretizálták.

Röviden a történet, a Momentum szervezett egy néhány száz fős fesztiválnak gúnyolt kisebb rendezvényt, ahol feltételezések szerint az LMP-s Ungár Péter felöntött a garatra. Ungár szerint összetűzésbe keveredett a biztonsági őrökkel, a Momentum szerint szexuálisan zaklatta a résztvevőket.

Az ügyben megszólalt és nagyjából tisztába is tette a hajmeresztő történetet a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet, a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke.

Torzsa Sándor közösségi oldalon megjelent jegyzetében az alábbiakat mondta el:

“A világ leggusztustalanabb dolga amit a Momentum nevű szenybagázs művel. Csinál egy “fesztivált”, inkább házi bulit. Meghívja oda a többi pártot, (a Societas-t is meghívta, mondjuk Mi nem mentünk) majd sajtó botrányt csinál belőle majd 1 hónappal az eset után.

Ha az LMP-s vendég valakit szexuálisan molesztált (bár még ezt, így ki sem mondják, csak úgy sejtetik, sicc!!), drága Momentum akkor nem a kidóbóitokat kellet volna hívni, hanem a rendőrséget.

Nem az eset után egy hónappal, hanem azonnal, mert amit mondtok az bűncselekmény, ha pedig nem az, akkor így ennek az egésznek egy gyomorforgatóan undorító lejáratás szaga van. És igazából szégyelljétek magatokat, hogy egy ilyen ügyből akartok politikát csinálni. Még most sem késő az újságírók tájékoztatása helyet a 107-et hívni.

Ebben az ügyben ők talán illetékesebbek, vagy mégsem?”

Egy biztos, az “Új pólus” vagyis a kispártok közös listája a napokban szétverte önmagát. Azért szerkesztőségünk megjegyezné, hogy a mákosgubába fordulhat elő, hogy a Momentum rendezvényein szexuális zaklatás történik? Ha meg nem történt akkor…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: