Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A BalraMagyar nemrégiben szavazást rendezett arról, hogy ki Magyarország leggyűlöltebb politikusa.

A szavazáson mintegy 8 723 ember vett részt és számunkra is meglepő fordulatokat tartogatott a szavazás. A szavazáson egyaránt megtalálhatóak voltak jobboldali és baloldali politikusok is. Gyurcsány Ferenctől, Juhász Péteren át Karácsony Gergelyig. Noha csak egy szavazás erejéig szerepelt közös litán Gréczy Zsolt és Németh Szilárd, volt kire szavazni.

Ezt hogy magyarázza meg Habony?

Ötödik helyen végzett a gyűlöltségi listán

 

Vona Gábor

a Jobbik elnöke. Sok hozzáfűzni való nincs ehhez az eredményhez. Bár Vona szeretne népszerű lenni, mely érdekében még a Jobbik különleges kölyökvizsla gárdáját is bevezette ezzel nem  tudta megtéveszteni a választókat.

Negyedik helyen végzett a gyűlöltségi listán

Gyurcsány Ferenc

a Demokratikus Koalíció elnöke az ellenzéki oldal fekete lova. Hiába a gárda, a zsidózás és a cigányozás még Vona Gábor is népszerűbb az ellenzéki politikusnál. Ezernél is többen utasítják tehát el a „nyugatos polgári demokata” Gyurcsány Ferencet. Ez azért is érdekes, mert felmérésünkben nem titok jórészt demokrata szavazók vettek részt.

Harmadik, borzérmesünk

Semjén Zsolt

a KDNP „fenegyereke”. A keresztényi szeretet és a megbocsátás nevében pusztán a harmadik helyre száműzték a szavazók.

Második helyen

Németh Szilárd

a fidesz Rezsiharcosa. Úgy érzem ezt nem kell nagyon kommentálni, még szerencse, hogy nem IQ verseny volt, ott bizonyosan nem vitte volna el a második helyet a Fidesz ökle.

Első helyen

Orbán Viktor

szerepel több mint 6 ezer szavazattal. Kíváncsiak lennénk, kik és milyen módszerrel végzik a közvélemény kutatásokat, ahol még mindig toronymagasan vezet a Fidesz ugyanis Orbán egyértelműen a leggyűlöltebb magyar politikus.

Hogy a végére egy pozitívum is elhangozzon a legkevésbé elutasított, tehát a legkedveltebb Molnár Gyula az MSZP elnöke. Az MSZP elnöke alig 40 szavazatot kapott a 8000 fős felmérésen.

  • Orbán Viktor (6 670)
  • Németh Szilárd (3 240)
  • Semjén Zsolt (2 980)
  • Gyurcsány Ferenc (1 341)
  • Vona Gábor (792)

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: