Ez még Németh Szilárdnak is sok lenne, akkora hazugságot próbál a Jobbik lenyomni a torkunkon


Budapest, 2012. január 14. Novák Elõd, a Jobbik alelnöke, országgyûlési képviselõ egy uniós zászlót éget pártja Tagok legyünk vagy szabadok? elnevezésû tüntetésén Budapesten, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete elõtt. Mögötte Gyüre Csaba, a párt alelnöke, országgyûlési képviselõ magyar zászlót tart a kezében. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egész egyszerűen hülyének nézik a teljes magyar társadalmat Orbán Viktor volt “polgári-körösei” vagyis a Fidesz kiscsoportos tagozata a Jobbik.

Minderre Lattman Tamás nemzetközi jogász hívja fel a figyelmet. Ugyanis a Jobbik béruniós kezdeményezése:

nemes egyszerűséggel egy hatalmas átverés

A Jobbik európai bérunió javaslatáról: Ha szabad a klasszikust idézni, csak a kezemet figyeljék, mert csalok.

Miközben a duma nagy bőszen a bérekről beszél, közben az aláírásgyűjtés mindenről szól, csak a bérekről nem. Ha valaki megnézi az Európai Bizottság jóváhagyó határozatát akkor az 1. cikk 2. bekezdésében látható, hogy a kezdeményezés – pontosabban a támogatások gyűjtése – szólhat mindenről, kivéve a munkabérről, a szakszervezeti szervezkedés jogáról, a sztrájkjogról, valamint a lockout-ról (azaz a munkáltató sztrájkjogáról).

Tehát a Bizottság egyértelművé tette, hogy ami nem uniós hatáskör – márpedig mivel ez nem a SzovjetUNIÓ, ahol a fizetéseket a legfőbb szovjet dönti el, kedves Jobbik, talán el tetszett felejteni – arról nem. A bér nem az. Szóval lehet “béruniónak” hívni, csak nem érdemes.

Amit most látunk, az egy ügyes trükk a Jobbik részéről. Ügyes, de nem kell neki bedőlni. És mivel a végén nem lesz belőle semmi, majd jól rá lehet kenni az EU-ra – de már most lehet tudni, hogy nem lesz. És csak azért támadja most be a Jobbik már most az NVI-t és az NVB-t (minden alap nélkül), hogy növelje a médiafelhajtást, ugye közismerten egyik szervezet sem a szívem csücske, de látni kell, hogy mi miért történik.

Kérem, hogy ossza tovább mindenki, aki azt szeretné, hogy minél kevesebben dőljenek be az ilyen politikai PR-trükköknek… – írja LattmanA Jobbik számára kimerülnek azok a források, amelyek jó eredményhez segítették a korábbi választásokon. Most a Fidesz helyére törnek, ezért az úri fiút játsszák, elegáns öltönyökbe öltöznek. Csakhogy az úri fiúknak nem illik cigányozni, zsidózni meg végképpen nem.

Nincsenek már Gárdisták akik a párt helyett összegyűjtenék a választásokon elinduláshoz szükséges ajánlásokat. Így más módszerhez kell folyamodni. Persze sugalmazni nem akarunk de vigyázzunk azzal kinek és milyen célra akarjuk megadni a személyes adatainkat. Láttunk már karón bizniszpártokat…

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük