Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenhonnan dől az álhír és a kormány-propaganda a Habony-médiának már azt se lehet elhinni, amit kérdeznek – kezdik kiáltványukat a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai facebook oldalukon.

A legnagyobb ellenzéki ifi szervezetnek elege lett azokból a szégyenteljes képsorokból, amelyeket minden nap lenyomnak a komplett magyar társadalom torkán. A Fidesz spindoktora Habony Árpád pedig röhög a markában.

Az, hogy a kormánymédia hazudik nem újdonság, de hogy dilettáns is legyen az már szinte mindennek az alja. Nem rég történt, hogy 444.hu kiszúrta, hogy milyen lelkesen foglalkozott azzal az április elsejei álhírrel a közmédia úgynevezett V4 Híradója, miszerint a minden tengertől és óceántól elég távol található Csehország kétszáz méteres repülőgép-anyahajót építtetett Kínával.

Amiben nemcsak az alaphír abszurditása lehetett feltűnő, hanem az is, hogy a meglepő hír pont április elsején jelent meg, a benne állítólag megszólaltatott védelmi miniszter is hangsúlyozza, hogy április elsejére készült el a projekt háttértanulmánya és tenderdokumentációja, majd konkrétan azzal a mondattal ért véget: “Figyelmeztetjük olvasóinkat, hogy április elseje van.”

Ez a tengeralattjáró azonban a jéghegy csúcsa

Nem csak szakmaiatlan a kormányzati kommunikáció, de szinte egyetlen olyan orgánum sem marad lassan, amely ne a Fidesz érdekeltségébe tartozna.  Felszámolták a Népszabadságot, átjátszották a „mozi biztos” Andy Vajnának a TV2-őt , elkehetlenítik az ellenzéki médiumokat és sorolhatnánk azokat a bűnöket, amelyeket a kormány megtesz mindannak érdekében, hogy ez az ország továbbra is a nyomorgó narancsdiktatúrát élje nap mint nap.

Vágó István aki médiaszereplőből lett politikus sok televízió műsorban elmondta már,sokkal másabbak lennének az arányok, ha az ellenzék elmondhatná az álláspontját. „Mondanánk mi, de nincs hol”

Nos ezt a gordiuszinak hitt csomót vágják most át az ellenzéki fiatalok, a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom tagjai facebook kampányukkal, mely ugyan csak egy napja fut, de máris több száz támogatót gyűjtöttek kezdeményezésükhöz:

Mindenhonnan dől az álhír és a kormány-propaganda. A Habony-médiának már azt se lehet elhinni, amit kérdeznek. Tájékozódj közvetlenül! Iratkozz fel a kormányváltó hírlevére! Itt tudsz feliratkozni a:

 http://mszp.hu/hirlevel_feliratkozas

Nyomj egy tetsziket, ha te is unod a kormánypropagandát!
Köszönjük, ha megosztod, így minél több emberhez jut el ez a lehetőség!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: