????????????????????????????????????
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz géniusza Németh Szilárd biztosan nem teszi zsebre a következő mondatokat:

“Németh Szilárd tegnapi performansza kapcsán úgy érzem, itt az ideje tisztázni néhány dolgot.

Engem Oroszi Babettnek hívnak. Újságíró vagyok.

Ez a mindennapokban azt jelenti, hogy minden reggel úgy kelek fel, úgy indulok el a munkába, hogy emlékeztetem magam arra: én vagyok az, akinek ellenőriznie kell a politikusokat. Ez a szakmám lényege.

Oroszi Babett

Az anyukám, az apukám, a szomszéd és a boltos néni helyett teszem ezt. A politikusok az ő pénzükből élnek, az ő pénzükkel gazdálkodnak, és az ő nevükben beszélnek. De a szomszéd nem tud odamenni hozzá, hogy megkérdezze, te figyelj már, az én adómmal mégis mit csinálsz?

Az én nevemben mégis miről beszélsz? Hogy képzeled, hogy bűnszervezetnek nevezed azokat, akik helyettem, a szomszéd néni helyett megkérdezik, hogy mik a céljaid az én adómból kapott pénzzel, az általam adott felhatalmazással? Miért döntöttél úgy, ahogy döntöttél, az én nevemben?

Szóval, tisztelt nézők, tisztelt olvasók: amikor Németh Szilárd nem válaszol nekem, vagy bármelyik kollégámnak, akkor azt nem árt tudnotok, hogy ilyenkor valójában nem nekem nem válaszol, hanem nektek. Ilyenkor titeket nem tart még annyira sem, hogy összetett mondatokat ejtsen ki a száján.

Végszónak pedig: valóban, van megbízóm. Az pedig nem más, mint ti, akik nem tudtok odamenni kérdezni, akiknek nincs lehetőségük számon kérni se a kormányt, se az ellenzéket. És ha ezért egy bűnszervezet tagjának tart Németh Szilárd, legyen. Büszkén viselem, hogy a nép nevű bűnszervezet tagja lehetek.”

Oroszi Babett (Facebook)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló adatokat hozott nyílvánosságra a G7

„A 2010/2011-es tanévben még csak 2117 magyar diák járt osztrák közoktatásba, a 2021/2022-es tanévre 10646 főre nőtt a számuk. Csak a tavalyi évben 1367...

Nem akárkivel fog tárgyalni Dobrev Klára – részletek a csúcstalálkozóról

Egyre komolyabban veszik nemzetközi szinten is a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormányt. A párt nem titkolt célja a találkozóval, hogy erősebbre fűzze a nyugati...

Baloldali fiatalok: Végre valamiben Európa-rekorder Magyarország

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas kőkemény kritikát mondott a kormány gazdaságpolitikájáról. A baloldali fiatalok szerint: Már egy jóideje, hogy Európa szívében, a boltokban...