Pofára esett Németh Szilárd úgy megküldte egy általa gyalázott tényfeltáró újságiró


????????????????????????????????????
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz géniusza Németh Szilárd biztosan nem teszi zsebre a következő mondatokat:

“Németh Szilárd tegnapi performansza kapcsán úgy érzem, itt az ideje tisztázni néhány dolgot.Engem Oroszi Babettnek hívnak. Újságíró vagyok.

Ez a mindennapokban azt jelenti, hogy minden reggel úgy kelek fel, úgy indulok el a munkába, hogy emlékeztetem magam arra: én vagyok az, akinek ellenőriznie kell a politikusokat. Ez a szakmám lényege.

Oroszi Babett

Az anyukám, az apukám, a szomszéd és a boltos néni helyett teszem ezt. A politikusok az ő pénzükből élnek, az ő pénzükkel gazdálkodnak, és az ő nevükben beszélnek. De a szomszéd nem tud odamenni hozzá, hogy megkérdezze, te figyelj már, az én adómmal mégis mit csinálsz?
Az én nevemben mégis miről beszélsz? Hogy képzeled, hogy bűnszervezetnek nevezed azokat, akik helyettem, a szomszéd néni helyett megkérdezik, hogy mik a céljaid az én adómból kapott pénzzel, az általam adott felhatalmazással? Miért döntöttél úgy, ahogy döntöttél, az én nevemben?

Szóval, tisztelt nézők, tisztelt olvasók: amikor Németh Szilárd nem válaszol nekem, vagy bármelyik kollégámnak, akkor azt nem árt tudnotok, hogy ilyenkor valójában nem nekem nem válaszol, hanem nektek. Ilyenkor titeket nem tart még annyira sem, hogy összetett mondatokat ejtsen ki a száján.


Végszónak pedig: valóban, van megbízóm. Az pedig nem más, mint ti, akik nem tudtok odamenni kérdezni, akiknek nincs lehetőségük számon kérni se a kormányt, se az ellenzéket. És ha ezért egy bűnszervezet tagjának tart Németh Szilárd, legyen. Büszkén viselem, hogy a nép nevű bűnszervezet tagja lehetek.”

Oroszi Babett (Facebook)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük