A Fidesz lelki sérültnek tartja Önt és családját – már ha lehet hinni Orbán fő-propagandistájának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gondolom Önnel is előfordult már az….

hogy óvatlanul kattintott és véletlen ismétlem puszta véltetlenségből a 444 vagy az index.hu cikkeit olvasta. Nos akkor van egy nagyon rossz hírünk Önnek. Megmutatta esetleg feleségének netán gyermekének? Meg is osztotta? Íjjj van akkor egy mégrosszabb hírünk:

Ön lelkisérült

A szovjetbarát rendszerrel megbékélt újságíróból lett nemzeti hetilapszerkesztő az Echo TV-ben summázta véleményét a 444 és az Index olvasóiról. Persze leszámítva a profikat, akiknek kínos kötelessége, hogy a néhány megmaradt kormányfüggetlen lap tartalmait nyomják le a torkukon.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük