A Fidesz előállt e legnevetségesebb indokkal – más kormány alatt fejek hullanának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A pofátlanságnak tényleg nincs határa és valóban úgy tűnik, ebben az országban mostmár mindent meg lehet tenni.

A Fidesz választott politikusai nem vettek részt a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén méghozzá azzal az indokkal hogy:

a napirendi pontokat Soros György diktálta.

Nos pár mondat kedves fideszes elvtársak.

Egyfelől most már nyilvánvaló, hogy ti pontosan szartok nemzetünk biztonságára és erről most ékes bizonyítékot adtatok.

Másrészt a bödönbe ragadt a kezetek és ezt ilyen nevetséges indokokkal nem fogjátok kimagyarázni. Molnár Zsolt az MSZP politikusa ugyanis több ügy megtárgyalására hívta össze hétfőre a testületet. Többek között a vizes világbajnokság tapasztalatairól, az orosz-azeri wifi-ügyről, a NATO és Magyarország közötti információáramlásról kértek volna tájékoztatást.

Na ne nézzetek már minket ennyire hülyének.Molnár Zsolt az ülés után botrányosnak nevezte, hogy a kormánypártok nem adták meg a lehetőséget, hogy fontos szakmai kérdésekben tájékozódhassanak. Ezzel viszont nem ért véget az ügy – folytatta, jelezve: ősztől – az LMP-s Szél Bernadett támogatásával – tényfeltáró vizsgálatot indítanak a “nemzeti együttműködés rendszerének” nemzetbiztonsági vonatkozású ügyeiben, például Kiss Szilárd “vízumgyára” ügyében.

A bizottsági elnök azt is elmondta, augusztusban újra összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot, s akkor a BKK jegyértékesítési rendszeréről is tájékoztatást kérnek majd.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük