A Fidesz előállt e legnevetségesebb indokkal – más kormány alatt fejek hullanának


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A pofátlanságnak tényleg nincs határa és valóban úgy tűnik, ebben az országban mostmár mindent meg lehet tenni.

A Fidesz választott politikusai nem vettek részt a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén méghozzá azzal az indokkal hogy:a napirendi pontokat Soros György diktálta.

Nos pár mondat kedves fideszes elvtársak.

Egyfelől most már nyilvánvaló, hogy ti pontosan szartok nemzetünk biztonságára és erről most ékes bizonyítékot adtatok.

Másrészt a bödönbe ragadt a kezetek és ezt ilyen nevetséges indokokkal nem fogjátok kimagyarázni. Molnár Zsolt az MSZP politikusa ugyanis több ügy megtárgyalására hívta össze hétfőre a testületet. Többek között a vizes világbajnokság tapasztalatairól, az orosz-azeri wifi-ügyről, a NATO és Magyarország közötti információáramlásról kértek volna tájékoztatást.

Na ne nézzetek már minket ennyire hülyének.

Molnár Zsolt az ülés után botrányosnak nevezte, hogy a kormánypártok nem adták meg a lehetőséget, hogy fontos szakmai kérdésekben tájékozódhassanak. Ezzel viszont nem ért véget az ügy – folytatta, jelezve: ősztől – az LMP-s Szél Bernadett támogatásával – tényfeltáró vizsgálatot indítanak a “nemzeti együttműködés rendszerének” nemzetbiztonsági vonatkozású ügyeiben, például Kiss Szilárd “vízumgyára” ügyében.
A bizottsági elnök azt is elmondta, augusztusban újra összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot, s akkor a BKK jegyértékesítési rendszeréről is tájékoztatást kérnek majd.

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük