Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elege lett az MSZP elnökének a párton belül dúló vitából.

Ismert anekdota a Szocialista Párton belül, hogy annak idején nem igazán jött ki egymással Hiller István és Gyurcsány Ferenc a 2006-os választások előtt. Mivel azonban az MSZP akkori elnökének és a párt miniszterelnök-jelöltjének együttműködése elengedhetetlen volt a sikeres választási kampányhoz, mindkettőjüket magához rendelte Horn Gyula és közölte velük, addig nem mennek el, míg nem tudnak normálisan együttműködni, legalább a kampányban.

Nos, hogy ez csak legenda-e, vagy valóban így történt maximum az érintettektől lehetne megkérdezni, az viszont tény, hogy Molnár Gyula az MSZP elnöke elszánta magát,

keddre magához rendelte Botka László miniszterelnök-jelöltet, valamint Molnár Zsolt elnökségi tagot – értesült a Népszava.

Molnár Gyula rombolónak és haszontalannak tartja a sajtón keresztül való üzengetést, ami az utóbbi napokban eluralkodott a szocialista párt némely tagjai között. Éppen ezért a pártelnök az eddig nagy szabadságot élvező MSZP-s vezetők és kormányfő-jelölt megregulázására készül, világossá téve: minden további balhé árt a párt egyébként sem fényes népszerűségi adatainak, illetve kormányzóképes erőként való fellépés esélyének.
Molnár Gyula már a vita első napján azt nyilatkozta: “A választási időszakban nincs helye a belső viták nyilvánosság előtti megvívásának, ezért ha szükséges, magam fogom megteremteni a fórumot arra, hogy ezt belül megtegyük.”

Úgy tűnik, a vitarendezés fóruma a pártelnöki iroda lett. A legutóbb ez a rendezési mód választási győzelemhez segítette az MSZP-t. Meglátjuk, Molnár mit tud tenni az ügyben.

BalraMagyar/Népszava/Sztárklikk

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: