Horn Gyula módszerével vágna rendet az MSZP-ben Molnár


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elege lett az MSZP elnökének a párton belül dúló vitából.

Ismert anekdota a Szocialista Párton belül, hogy annak idején nem igazán jött ki egymással Hiller István és Gyurcsány Ferenc a 2006-os választások előtt. Mivel azonban az MSZP akkori elnökének és a párt miniszterelnök-jelöltjének együttműködése elengedhetetlen volt a sikeres választási kampányhoz, mindkettőjüket magához rendelte Horn Gyula és közölte velük, addig nem mennek el, míg nem tudnak normálisan együttműködni, legalább a kampányban.

Nos, hogy ez csak legenda-e, vagy valóban így történt maximum az érintettektől lehetne megkérdezni, az viszont tény, hogy Molnár Gyula az MSZP elnöke elszánta magát,

keddre magához rendelte Botka László miniszterelnök-jelöltet, valamint Molnár Zsolt elnökségi tagot – értesült a Népszava.

Molnár Gyula rombolónak és haszontalannak tartja a sajtón keresztül való üzengetést, ami az utóbbi napokban eluralkodott a szocialista párt némely tagjai között. Éppen ezért a pártelnök az eddig nagy szabadságot élvező MSZP-s vezetők és kormányfő-jelölt megregulázására készül, világossá téve: minden további balhé árt a párt egyébként sem fényes népszerűségi adatainak, illetve kormányzóképes erőként való fellépés esélyének.
Molnár Gyula már a vita első napján azt nyilatkozta: “A választási időszakban nincs helye a belső viták nyilvánosság előtti megvívásának, ezért ha szükséges, magam fogom megteremteni a fórumot arra, hogy ezt belül megtegyük.”

Úgy tűnik, a vitarendezés fóruma a pártelnöki iroda lett. A legutóbb ez a rendezési mód választási győzelemhez segítette az MSZP-t. Meglátjuk, Molnár mit tud tenni az ügyben.

BalraMagyar/Népszava/Sztárklikk

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük