Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van az úgy, amikor egy szerkesztőség a revolverújságírás ingoványos talajára lép. És van az úgy, hogy a posvány a mocsár mélyére rántja ezeket az orgánumokat, mint ahogy az a bizonyos lapát is nagyon beránthatja az embert, már ha kevergeti azt a bizonyost.

Egy szó mint száz, a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke Torzsa Sándor igen csúnyán, mégis viccesen küldte el a sunyiba a jobber újságírókat.

Történt ugyanis, amelyről már tegnap be is számoltunk, hogy a Societas a ponthatárok éjszakájára akcióval készült, felhívva a figyelmet arra, hogy a kormány áldásos tevékenységének köszönhetően amíg 2010-ben nagyságrendileg 100 ezer diák kerülhetett be a felsőoktatásba, 2016-ra ez a szám megközelítőleg 70 ezerre olvadt.

A ponthatárok éjszakáján 30 ezerrel kevesebb esély, 30 ezerrel kevesebb lehetőség és 30 ezerrel kevesebb megvalósult állom vár a tovább tanuló diákokra.

Álomgyilkos jobboldal – a Fidesz most 30 ezer fiatal álmát tiporta össze egy mozdulattal

 

Erről az akcióról számolt be sajátságosan a jobboldali revolvermédium a PestiSrácok.hu. Torzsa pedig nem hagyta szó nélkül, jól leoltotta őket:

"A Pesti Srácok megdöbbent azon, hogy van olyan ifjúsági szervezet, aki nem pártpolitikai érdekeket képvisel, hanem szimplán csak a generációja érdekeit. A legszebb, hogy még az értetlenkedésüket le is írják. XD Fiúk, ha megnézzük a Fidesz kormány teljesítményét ifjúságügyben nektek nagyon hallgatnotok kellene..."

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...