Az ifjúszocik elnöke csúnyán leoltotta a Fidesz háziportálját a PestiSrácokat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Van az úgy, amikor egy szerkesztőség a revolverújságírás ingoványos talajára lép. És van az úgy, hogy a posvány a mocsár mélyére rántja ezeket az orgánumokat, mint ahogy az a bizonyos lapát is nagyon beránthatja az embert, már ha kevergeti azt a bizonyost.

Egy szó mint száz, a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke Torzsa Sándor igen csúnyán, mégis viccesen küldte el a sunyiba a jobber újságírókat.

Történt ugyanis, amelyről már tegnap be is számoltunk, hogy a Societas a ponthatárok éjszakájára akcióval készült, felhívva a figyelmet arra, hogy a kormány áldásos tevékenységének köszönhetően amíg 2010-ben nagyságrendileg 100 ezer diák kerülhetett be a felsőoktatásba, 2016-ra ez a szám megközelítőleg 70 ezerre olvadt.A ponthatárok éjszakáján 30 ezerrel kevesebb esély, 30 ezerrel kevesebb lehetőség és 30 ezerrel kevesebb megvalósult állom vár a tovább tanuló diákokra.

Álomgyilkos jobboldal – a Fidesz most 30 ezer fiatal álmát tiporta össze egy mozdulattal

 

Erről az akcióról számolt be sajátságosan a jobboldali revolvermédium a PestiSrácok.hu. Torzsa pedig nem hagyta szó nélkül, jól leoltotta őket:

“A Pesti Srácok megdöbbent azon, hogy van olyan ifjúsági szervezet, aki nem pártpolitikai érdekeket képvisel, hanem szimplán csak a generációja érdekeit. A legszebb, hogy még az értetlenkedésüket le is írják. XD Fiúk, ha megnézzük a Fidesz kormány teljesítményét ifjúságügyben nektek nagyon hallgatnotok kellene…”
 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük