Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kevés szó van arra amit ez a zugfirkász, a kommunistavezér jobber fia megengedett magának, de egyik sem tűri a nyomdafestéket.

Kevesen tudják, hogy Thürmer Gyulának van egy fia, aki Máté T. Gyula néven az aljafideszes újságokban (Magyar Hírlap, Pesti Srácok) nyomja a kormánypropagandát, illetve gyalázza az ellenzéket (nyilván az apja által “vezetett”, nulla százalékos Munkáspártot leszámítva).

Máté T. Gyula ma a Pesti Srácokon írt egy förmedvényt, amiben (szolidaritás helyett) dermesztő stílusban gyalázza azt a fiatal lányt, akit a tusnádfürdői Orbán-szónoklaton bántalmaztak a Fidesz-rajongók.

Azt írja ezt a jellembajnok (nem linkeljük, nem csinálunk nekik forgalmat):

“Tegnap Tusványosra csak egy feltűnően mentális kihívásokkal küszködőleányzót tudott delegálni az ellenzék. (…)

A „hölgy” elesése után nem volt hajlandó felállni, ő inkább üvölteni akart. Kérték, rimánkodott neki a biztonsági őr is, a kezét kínálta, de ő hajthatatlanul rinyált.

A demokratikus sajtó meg filmezte „megaláztatását”. Amikor egy nagymama szóvá tette, hogy most már nagyon elég lesz ebből a műsorból, megvolt a bizonyíték is az erőszakra.”

Ezzel szemben a valóság:

Őt leprázza a bátor Thürmer-fiú a közpénzzel kitömött Pesti Srácokban. Ja igen, a “cikk” címe: Rinyacsaj Tusványoson.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...