Hányingerkeltő ahogy kommunistavezér fideszes fia gyalázta a Tusványoson bántalmazott lányt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Kevés szó van arra amit ez a zugfirkász, a kommunistavezér jobber fia megengedett magának, de egyik sem tűri a nyomdafestéket.

Kevesen tudják, hogy Thürmer Gyulának van egy fia, aki Máté T. Gyula néven az aljafideszes újságokban (Magyar Hírlap, Pesti Srácok) nyomja a kormánypropagandát, illetve gyalázza az ellenzéket (nyilván az apja által “vezetett”, nulla százalékos Munkáspártot leszámítva).

Máté T. Gyula ma a Pesti Srácokon írt egy förmedvényt, amiben (szolidaritás helyett) dermesztő stílusban gyalázza azt a fiatal lányt, akit a tusnádfürdői Orbán-szónoklaton bántalmaztak a Fidesz-rajongók.

Azt írja ezt a jellembajnok (nem linkeljük, nem csinálunk nekik forgalmat):

“Tegnap Tusványosra csak egy feltűnően mentális kihívásokkal küszködőleányzót tudott delegálni az ellenzék. (…)

A „hölgy” elesése után nem volt hajlandó felállni, ő inkább üvölteni akart. Kérték, rimánkodott neki a biztonsági őr is, a kezét kínálta, de ő hajthatatlanul rinyált.

A demokratikus sajtó meg filmezte „megaláztatását”. Amikor egy nagymama szóvá tette, hogy most már nagyon elég lesz ebből a műsorból, megvolt a bizonyíték is az erőszakra.”

Ezzel szemben a valóság:Őt leprázza a bátor Thürmer-fiú a közpénzzel kitömött Pesti Srácokban. Ja igen, a “cikk” címe: Rinyacsaj Tusványoson.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük