BKK botrány után: Orbánék szétverik a nyugdíjrendszert– ezekben a pillanatokban is


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Senki ne csodálkozzon, ha novemberben nem, vagy csak késve kapnak nyugdíjat. Az átalakítás több mint 2,7 millió embert is érinthet.

Korózs Lajos Szocialista Párti politikus beszélt erről mai budapesti sajtótájékoztatóján. Röviden a képlet ugyanaz, mint a BKK, a KLIKK vagy bármely nagy rendszer szétbarmolásakor. Elindul a központosítás és olyan átláthatatlan rendszereket teremt ezzel a Fidesz, amelyből könnyen el lehet síbolni a pénzeket.

Se szaktudás, se ötlet. A nyugdíjfolyósítót már korábban beolvasztották az Országos Nyugdíjfolyósító Főigazgatóságba, majd most az egész szervezetet beolvasztják az államkincstárba. Az, hogy kik végzik az adatfeldolgozást, a rögzítéseket, azt nem tudni pontosan, annyi tudható, hogy egy harmadik fél végzi.Akkora káosz várható a rendszerben, amekkorát még a magyar nyugdíjrendszer nem látott. A szocialista politikus azon kérdésére, hogy a beadványok mennyi idő alatt kerülnek, az ügyintézők kezébe egyelőre nem tudnak válaszolni.

Az állampolgár kóvályoghat az állami hivatalok között, keresheti majd azt a hivatalt, ahová be kell adni

Nincs egységes jogalkalmazást biztosító szervezet, nem beszélve arról, hogy az irányítása a nyugdíj-igazgatásnak 3 különböző minisztériumhoz tartozik. Nincs tehát egységes állami szerv, ami felelne a nyugdíjakért. Jeleznénk, ez bárhol máshol a világon egy szerv felel a nyugdíjakért, mint ahogy ez Magyarországon is közel száz éven keresztül így működött.

A szocialista politikus elmondta, nem fog leszállni az ügyről.

A teljes történet:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük