Kiállt vitázni a Fidesz, de hiába – a Societas elnöke feltörölte a padlót a Fidesz politikusával (videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Csattant, karmolt, fájt de a szocik érveivel nem tudtak mit kezdeni a kormányzati titánok.

Minden évben megszervezésre kerül az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján a politikai pártok ifiszervezeteinek vitája. Idén a Fideszt is megtalálhattuk a vitatkozó felek között és hát az a helyzet, hogy nem muzsikált valami fényesen a kormánypárt képviselője, még úgy sem hogy segítségére volt a nemrégiben Vujity Tvrtko által egyetlen kérdéssel megszégyenített  a KDNP-s ifjúsági vezetőt – Nacsa Lőrinc

Őszintén nekem kínos az a műsor, amit előadott a kormánypárt. A vita vezérvonalát a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom az MSZP társult ifiszervezetének vezérgondolata adta, mely szerint a Fidesz nem foglalkozik a fiatalokkal ezt jelzi az is, hogy összesen 0 forinttal sikerült megemelni az ösztöndíjakat 7 év alatt.Kínos, de legalább védhetetlen a kormány teljesítménye:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük