Kiállt vitázni a Fidesz, de hiába – a Societas elnöke feltörölte a padlót a Fidesz politikusával (videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Csattant, karmolt, fájt de a szocik érveivel nem tudtak mit kezdeni a kormányzati titánok.

Minden évben megszervezésre kerül az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján a politikai pártok ifiszervezeteinek vitája. Idén a Fideszt is megtalálhattuk a vitatkozó felek között és hát az a helyzet, hogy nem muzsikált valami fényesen a kormánypárt képviselője, még úgy sem hogy segítségére volt a nemrégiben Vujity Tvrtko által egyetlen kérdéssel megszégyenített  a KDNP-s ifjúsági vezetőt – Nacsa Lőrinc

Őszintén nekem kínos az a műsor, amit előadott a kormánypárt. A vita vezérvonalát a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom az MSZP társult ifiszervezetének vezérgondolata adta, mely szerint a Fidesz nem foglalkozik a fiatalokkal ezt jelzi az is, hogy összesen 0 forinttal sikerült megemelni az ösztöndíjakat 7 év alatt.

Kínos, de legalább védhetetlen a kormány teljesítménye:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük