Sokkoló videót osztott meg az MSZP – ezután tisztességes kormány eltakarodik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tisztességes kormány nem hogy lemondana ezek után, hanem sűrű elnézéskérés közepette takarodna el a hatalomból.

De ne legyünk naivak, ez Magyarország, a kormányfő pedig Orbán Viktor. Sokat merengtem, hogy írjam-e nagybetűvel a miniszterelnök nevét, mert valljuk be őszintén nem marad lassan semmi amit tisztelni lehetne Orbánban.

Nincs nehéz dolga a szocialistáknak, amikor kormánykritikát kell mondaniuk, hiszen mindennap vérláztó dolgok történnek ebben az országban, kérdés, meddig tűrjük még.

Rohad az egészségügy és ahelyett, hogy szégyenkeznének ezek a majmok, hivalkodnak és büszkék az eredményeikre. Mert ugye emlékszünk a CT esetére, vagy arra, hogy napokon keresztül halott volt a Dél-Pesti kórház mosdójában.

Mégis mégis bicskanyitogató az, hogy Balog Zoltán azt javasolja, hogy aki tisztességes ellátást akar, az vegyen magának sok pénzért a magán-egészségügyben. A Fidesz komolyan gondolja, hogy akinek nincs pénze, az annyit is ér!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük