Sokkoló videót osztott meg az MSZP – ezután tisztességes kormány eltakarodik


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Tisztességes kormány nem hogy lemondana ezek után, hanem sűrű elnézéskérés közepette takarodna el a hatalomból.

De ne legyünk naivak, ez Magyarország, a kormányfő pedig Orbán Viktor. Sokat merengtem, hogy írjam-e nagybetűvel a miniszterelnök nevét, mert valljuk be őszintén nem marad lassan semmi amit tisztelni lehetne Orbánban.

Nincs nehéz dolga a szocialistáknak, amikor kormánykritikát kell mondaniuk, hiszen mindennap vérláztó dolgok történnek ebben az országban, kérdés, meddig tűrjük még.

Rohad az egészségügy és ahelyett, hogy szégyenkeznének ezek a majmok, hivalkodnak és büszkék az eredményeikre. Mert ugye emlékszünk a CT esetére, vagy arra, hogy napokon keresztül halott volt a Dél-Pesti kórház mosdójában.

Mégis mégis bicskanyitogató az, hogy Balog Zoltán azt javasolja, hogy aki tisztességes ellátást akar, az vegyen magának sok pénzért a magán-egészségügyben. A Fidesz komolyan gondolja, hogy akinek nincs pénze, az annyit is ér!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük