Megdöbbentő dologra készül a kormány – így csinált a Fidesz végérvényesen segget a szájából


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ennyi! Kész! Mostanra bebizonyosodott, hogy amit össze vissza hazudnak azt maguk sem hiszik el.

Mindannyian tudjuk most már, hogy a kvótanépszavazás csak álca volt. Ameddig a Fidesz azzal riogatott, hogy ha sikertelen lesz, vagy nem lesz alkotmánymódosítás (gránitszilárdságú) akkor elfognak minket özönleni a gazdasági bevándorlók. A Fidesz belebukott, az ország azonban még mindig áll, az új soros ellenség pedig “A SOROS” is lekerült a politikai porondról.

A Fidesz azonban nem éri be a csúfos kudarcal. Egyszerűen muszáj segget csinálnia a szájacskájából.

A Fidesz ugyanis mintegy 60 ezer gazdasági bevándorlót telepítene Magyarországra.

Az RTL Klub Híradójának mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, hogy az utóbbi hónapokban 10500 engedélyt adtak ki Ukrajnából és Szerbiából érkező vendégmunkások számára az iszonyatos munkaerőhiány miatt. Varga szerint a kvóta 59 ezer fős, tehát még sokkal több engedélyt ki lehetne adni.

Erre reagálva Lattman Tamás nemzetközi jogász az alábbi bejegyzést tette közzé internetes oldalán:

Csak hogy egyértelmű legyen: majdnem hatvanezer (!) gazdasági bevándorlót hozna be Orbán Viktor és kormánya, azaz azokat a külföldieket, akik az ő szavukkal élve “elveszik a magyarok munkáját”. Ami persze nem okoz bajt, mert az alkalmatlan kormányzásuk miatt itthon már lassan nincsenek “magyarok”, akik azt a munkát elvállalnák, szóval nincs kitől elvenni. Az a gond, hogy amúgy ide már az ukránok és a szerbek sem jönnek majd rabszolgának, pedig jól kiegészítenék a tizenvalahányezer (!) letelepedési kötvényes bűnözőt, akiknek a letett pénzét menet közben jól ellopták az offshore-os haverok, de pár év múlva a költségvetésnek kell majd visszafizetnie. Mindeközben az 1269 (!!!) csóró menedékkérő ügyének elbírálásával szemben olyan ocsmány gyűlöletkeltő és hazug kampányt folytattak/folytatnak, hogy legalább egy generációra tönkre tették a néplelket, és annyi pénzt szúrtak el rá, mint még soha semmire, csak hogy életben tarthassák azt a szintén hazug képet, hogy Orbán Viktor védi a hazát meg Európát. Hát, így védi. Ki a fene hiszi még el neki…? Ezt osszátok, ne a közpénzt…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük