Az ifjúszocik elnöke Vona idézettel alázta le a Jobbikot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az LMP által szervezett Ökopolisz Szabadegyetemen megrendezésre került vitán Torzsa Sándor a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke megmondta a tutit, amivel nagyon nehezen fog vitatkozni bármelyik jobbikos, még akkor is ha a város minden négyzetméterén óriásplakátokkal bizonygatják, ők bizony ellenzékiek.

Torzsa ugyanis az Ökopolisznál egy ütős gondolatmenettel és egy Vona idézettel tette helyre a jobbikot:

“Játszunk egy kicsit! Kitől van a következő idézet? “A Fidesz a Jobbik programját hajtja végre”. Igen, ezt Vona Gábor mondta, nem egyszer, hanem sokszor elmondta ezt a mondatot. Nos felmerül a kérdés, hogy a generációnk várhat-e változást egy olyan párttól, melynek az elnöke a Fidesz politikájára azt mondja, hogy az olyan mint az övék? Nincsen ebben semmi meglepő, hiszen a Jobbik is csak egy jobboldali párt. Teljesen egyértelmű szerintem, hogy a változás csak balról jöhet.”Nos igaz, ami igaz a jelentősebb ügyekben a Jobbik és a Fidesz úgy összenőtt, hogy nehéz lesz átpozicionálni a nemzeti radikális pártot nemhogy kormányképes alternatívává, hanem egyáltalán ellenzéki párttá. A Fidesz és a Jobbik egy tőről fakad, Orbán és Vona egy polgári akolból indultak útnak.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük