Az ifjúszocik elnöke Vona idézettel alázta le a Jobbikot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az LMP által szervezett Ökopolisz Szabadegyetemen megrendezésre került vitán Torzsa Sándor a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke megmondta a tutit, amivel nagyon nehezen fog vitatkozni bármelyik jobbikos, még akkor is ha a város minden négyzetméterén óriásplakátokkal bizonygatják, ők bizony ellenzékiek.

Torzsa ugyanis az Ökopolisznál egy ütős gondolatmenettel és egy Vona idézettel tette helyre a jobbikot:

“Játszunk egy kicsit! Kitől van a következő idézet? “A Fidesz a Jobbik programját hajtja végre”. Igen, ezt Vona Gábor mondta, nem egyszer, hanem sokszor elmondta ezt a mondatot. Nos felmerül a kérdés, hogy a generációnk várhat-e változást egy olyan párttól, melynek az elnöke a Fidesz politikájára azt mondja, hogy az olyan mint az övék? Nincsen ebben semmi meglepő, hiszen a Jobbik is csak egy jobboldali párt. Teljesen egyértelmű szerintem, hogy a változás csak balról jöhet.”

Nos igaz, ami igaz a jelentősebb ügyekben a Jobbik és a Fidesz úgy összenőtt, hogy nehéz lesz átpozicionálni a nemzeti radikális pártot nemhogy kormányképes alternatívává, hanem egyáltalán ellenzéki párttá. A Fidesz és a Jobbik egy tőről fakad, Orbán és Vona egy polgári akolból indultak útnak.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük