Az MSZP fiataljai minden rekordot megdöntöttek az ifjúsági fesztiválon (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP átütő sikert tudott elérni az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján vagyis az ezen a héten megrendezésre került EFOTT-on.

Bár sokan úgy tartják a baloldal nem olyan erős a fiatalok körében a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai szállították is a cáfolatot.

Lapunk helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a fiatalok gyakorlatilag az MSZP pavilonján kívül egyetlen más politikai párt sátrát sem keresték fel, az MSZP előtt azonban tömött sorok alakultak ki.


A fesztiválon el is terjedt a pletyka, hogy hatalmas party van a szociknál érdemes benézni. Lapunk információi szerint a Societas, az MSZP társult ifi szervezete ma nem vár politikus vendéget, ma a szervezet programbemutatása zajlik a sátorban.

Magányos Jobbikos képviselő középen, üres sátrak mindenfelé, a szociknál sorok

Hiába próbált a Jobbik Farkas Gergely országgyűlési képviselővel erősíteni, a fiatalok ma nem voltak kíváncsiak a pártra.

Üresen kong a Jobbik sátra


Ha valaki azt gondolná, hogy ez csak egy pillanatfelvétele a fesztiválnak annak eláruljuk tudósítónk egész délelőtt a politikai szervezetek sátránál tartózkodott.

„Orvérzésig megy a hajrá Botka meg a gyerünk szocik! Szárnyalnak az ifi fesztiválon a szocik” – így írta le a hangulatot tudósítónk.

A szervezet tájékoztatása szerint alig két óra leforgása alatt 500 fiatal fordult meg a szervezet sátránál. Más szervezetek csak írígykedve nézik a szoci nyomulást, már akik kijöttek.

A DK ifjúsági szervezete nem érkezett meg

A Fidelitas megpróbált pár szórólapost küldeni a szociknál sorban állókhoz, de hamar feladták a küzdelmet és elfáradva elkullogtak, az amúgy luxuseszközökkel felszerelt sátrukhoz.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük