Az MSZP fiataljai minden rekordot megdöntöttek az ifjúsági fesztiválon (videóval)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP átütő sikert tudott elérni az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján vagyis az ezen a héten megrendezésre került EFOTT-on.

Bár sokan úgy tartják a baloldal nem olyan erős a fiatalok körében a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai szállították is a cáfolatot.

Lapunk helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a fiatalok gyakorlatilag az MSZP pavilonján kívül egyetlen más politikai párt sátrát sem keresték fel, az MSZP előtt azonban tömött sorok alakultak ki.
A fesztiválon el is terjedt a pletyka, hogy hatalmas party van a szociknál érdemes benézni. Lapunk információi szerint a Societas, az MSZP társult ifi szervezete ma nem vár politikus vendéget, ma a szervezet programbemutatása zajlik a sátorban.

Magányos Jobbikos képviselő középen, üres sátrak mindenfelé, a szociknál sorok

Hiába próbált a Jobbik Farkas Gergely országgyűlési képviselővel erősíteni, a fiatalok ma nem voltak kíváncsiak a pártra.

Üresen kong a Jobbik sátra

Ha valaki azt gondolná, hogy ez csak egy pillanatfelvétele a fesztiválnak annak eláruljuk tudósítónk egész délelőtt a politikai szervezetek sátránál tartózkodott.
„Orvérzésig megy a hajrá Botka meg a gyerünk szocik! Szárnyalnak az ifi fesztiválon a szocik” – így írta le a hangulatot tudósítónk.

A szervezet tájékoztatása szerint alig két óra leforgása alatt 500 fiatal fordult meg a szervezet sátránál. Más szervezetek csak írígykedve nézik a szoci nyomulást, már akik kijöttek.


A DK ifjúsági szervezete nem érkezett meg

A Fidelitas megpróbált pár szórólapost küldeni a szociknál sorban állókhoz, de hamar feladták a küzdelmet és elfáradva elkullogtak, az amúgy luxuseszközökkel felszerelt sátrukhoz.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük