A 6 gyermekes apa keményen odaszólt Orbánnak: gyógyszereket javasol Orbánnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Komjáthi Imre, 6 gyermekes borsodi munkás. Volt az MSZP elnökségi országos elnökségi tagja is azonban ma már nem szereplője a pártpolitikának. Szakszervezeti vonalon azonban mind a mai napig mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb hellyé tegye az országot a kétkezi dolgozók számára.

Nem csoda, hogy kiakadt arra az aljasságra, amelyet a Fidesz a napokban véghez vitt. Facebookos nyílt levele változtatás nélkül itt olvasható:

Elképesztő!7

A keddi Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amiben Orbán Viktor elrendeli, hogy a tavalyi költségvetési maradványokból 90 315 000 forintot át a szociális támogatásokból a sporttámogatásokra.

Értitek?!

A kormány több mint 90 milliót von el a szociális- és gyermekvédelmi támogatásokból, hogy a versenysportokra költse!

Normális?!Persze csak költői kérdés.

Csupa “k”-val és “b”-vel kezdődő csúnya szó jut az eszembe ezt a hírt olvasva.
Sőt!

Arra is lenne ötletem, hogy elmeállapota mielőbbi helyreállításának érdekében a Kedves Vezető milyen gyógyszerekre és kezelésekre költse ezt az összeget.

A szegénység nem csak az éhezést jelenti.

Az utóbbi napok,hetek időjárása rengeteg háztetőt megrongált.

Sok családnak okoz megoldhatalan problémát az összetört,hiányzó cserepek miatti beázás.

Ezek a családok miből fogják megjavítani a megroggyant tetőt?

Lakásbiztosítás érthető okokból nincs.
90 315 000 forintból hány bajbajutott családon lehetne segíteni?
Lenne helye annak a sok”megmaradt” pénznek.

Lassan várnék már egy nyílt levelet Magyarország élsportolóitól is, amiben kikérik maguknak, hogy a szenvedélyüket és hivatásukat a kormány propagandának használja, és a törvényesített lopásokhoz a sportot tegye meg pajzzsá és bűnbakká.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük