Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soha nem látott hangvételű közleményt adtak ki a Szocialisták. Ezt mindenkinek látnia kell!

Orbán Viktor és pártja erőszakos provokációkat készítenek elő, ezért kezdték el hajtogatni saját forgatókönyvüket, hogy ősszel történni fog valami az országban.

Mindez kísértetiesen hasonlít az 1998 előtti időszakhoz, amikor titokzatos robbantások történtek, majd a Fidesz győzelme után ezek a merényletek megszűntek. Később kiderült, hogy a mindenki csak „bombagyárosként” ismert Dietmar Clodo bevallotta: többször is találkozott Pintér Sándor belügyminiszterrel.

A kiprovokált erőszak Orbán Viktor tartótisztjének, Vlagyimir Putyinnak is bevált módszere: tudjuk, hogy máig megoldatlan, gyaníthatóan titkosszolgálati szervezésű robbantások után szavazta meg Putyint az orosz nép először elnöknek. Látjuk, hogy Orbán mindent Putyin útmutatása szerint csinál Pakstól a civil törvényen át a sorosozásig.

Erős a gyanú, hogy az előre bejelentett utcai erőszakot szintén Putyint utánozva kívánja alkalmazni a Fidesz.

Kérjük a magyar rendőröket, és rendőri vezetőket, ne engedjenek a fideszes politikai nyomásnak! Ne hagyják, hogy a Fidesz által rendszeresen felbérelt, büntetett előéletű verőlegények ártatlan polgárokra támadhassanak! Ha a hatóságok asszisztálnának a politikai bűnözők provokációihoz, az saját embereik és hivatásuk megalázása lenne.

A rendőrök dolga az, hogy megvédjék a magyar embereket és elfogják a provokátorokat! Ne akadályozzák őket ebben!

Az utca népe – ez sokszor kiderült – kizárólag a Fidesz hatalmára veszélyes.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: