Összejöhet-e a mesterterv az MSZP félreállítására?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagy erőkkel indultak meg a szocialistákkal szemben. A tét azoban nem kicsi, ez nem az a fajta mecs, ami már pusztán a pártszimpátiáról szól vagy a pártok közötti rivalizálásról. Ez a minekt körülvevő országról szól, arról hogyan fogunk élni.

Márpedig ebben a pillanatban nem olyan világos a kép mint ahogy mi azt gondoljuk. A Jobbik ugyanis bár ma az ellenzéki térfélen játszik, a Fidesz ellenfelének tünteti fel magáz, azonban kérdés el tudja-e ezt hitetni az ellenzéki szavazókka.

Mert hiába az Orbános óriásplakátok a Simcsikától kapott brutális kedvezményeken, hiába az éles hangvétel a Jobbik politikája gyökeresen nem különbözik a Fidesz politikájától. Mint ahogy arra Vona Gábor minden alkalommal rámutatott – „A Fidesz valójában a Jobbik programját hajtja végre” – mondta el többször is a parlamentben a radikális párt vezére.

Nos, ha valóban az a Jobbik programja, amelyet ma végrehajt a Fidesz akkor köszönjük, de ebből többé nem kérünk.

Megindult azonban a szisztematikus támadás az MSZP ellen. Ameddig a Simicska-orgánumok folyamatosan olyan belső harcokat vizionálnak az MSZP-ben nap mint nap amelyek nem léteznek –vagy legalábbis csak a Simicska médiában lézetnek és ameddig folyamatosan a Jobbikot próbálják mozsdtani a HírTV-n addig ne felejtsük el: a Jobbik ugyanaz a párt amely mindvégig támogatta a Fideszt, amely párt ugyanazt a politikát vallja amelyet a Fidesz.

Vajon működhet-e az, hogy néhány jól irányzott kormánykritikával és az MSZP-ről terjesztett álhírekkel megszerezhetik-e az MSZP szavazóit és a bizonytalanokat? Ma az MSZP-nek van egyedül esélye arra, hogy a párt valamely politikai szövetségben leválthassa a Fideszt. Minden pillanat ameddig a Jobbikot bárki valódi ellenzéki pártnak gondolja a Fidesz hatalomban maradását támogatja.

Merthogy ameddig megosztott a két politikai tábor, a változást akarók szavazata megoszlik a Jobbik és a Baloldal között addig a Fidesz kényelmesen akár másfélmillió szavazóval is szerezhet kétharmadot.Vajon nem ez a lényege ennek az egész, az MSZP ellen indult média-hadjáratnak?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük