Összejöhet-e a mesterterv az MSZP félreállítására?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nagy erőkkel indultak meg a szocialistákkal szemben. A tét azoban nem kicsi, ez nem az a fajta mecs, ami már pusztán a pártszimpátiáról szól vagy a pártok közötti rivalizálásról. Ez a minekt körülvevő országról szól, arról hogyan fogunk élni.

Márpedig ebben a pillanatban nem olyan világos a kép mint ahogy mi azt gondoljuk. A Jobbik ugyanis bár ma az ellenzéki térfélen játszik, a Fidesz ellenfelének tünteti fel magáz, azonban kérdés el tudja-e ezt hitetni az ellenzéki szavazókka.

Mert hiába az Orbános óriásplakátok a Simcsikától kapott brutális kedvezményeken, hiába az éles hangvétel a Jobbik politikája gyökeresen nem különbözik a Fidesz politikájától. Mint ahogy arra Vona Gábor minden alkalommal rámutatott – „A Fidesz valójában a Jobbik programját hajtja végre” – mondta el többször is a parlamentben a radikális párt vezére.Nos, ha valóban az a Jobbik programja, amelyet ma végrehajt a Fidesz akkor köszönjük, de ebből többé nem kérünk.

Megindult azonban a szisztematikus támadás az MSZP ellen. Ameddig a Simicska-orgánumok folyamatosan olyan belső harcokat vizionálnak az MSZP-ben nap mint nap amelyek nem léteznek –vagy legalábbis csak a Simicska médiában lézetnek és ameddig folyamatosan a Jobbikot próbálják mozsdtani a HírTV-n addig ne felejtsük el: a Jobbik ugyanaz a párt amely mindvégig támogatta a Fideszt, amely párt ugyanazt a politikát vallja amelyet a Fidesz.

Vajon működhet-e az, hogy néhány jól irányzott kormánykritikával és az MSZP-ről terjesztett álhírekkel megszerezhetik-e az MSZP szavazóit és a bizonytalanokat? Ma az MSZP-nek van egyedül esélye arra, hogy a párt valamely politikai szövetségben leválthassa a Fideszt. Minden pillanat ameddig a Jobbikot bárki valódi ellenzéki pártnak gondolja a Fidesz hatalomban maradását támogatja.

Merthogy ameddig megosztott a két politikai tábor, a változást akarók szavazata megoszlik a Jobbik és a Baloldal között addig a Fidesz kényelmesen akár másfélmillió szavazóval is szerezhet kétharmadot.

Vajon nem ez a lényege ennek az egész, az MSZP ellen indult média-hadjáratnak?

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük