Egyből felmegy a vérnyomása: Nem az a baj, hogy hazudik, hanem hogy pofátlan is a fideszes emberminiszter


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem fogja elhinni mit volt képes mondani az emberminiszter, mi se nagyon hisszük. Szégyen és gyalázat amit tesznek és a legjobb lenne ha inkább szerényen fülüket farkukat behúzva bocsánatot kérnének a magyar emberektől, de inkább egészen mást tesznek: mutatjuk.

Balog Zoltán emberminiszter hétfőn a Semmelweis-nap alkalmából a Pesti Vigadóban tartott ünnepségen mondott beszédet.

Balog azt mondta, hogy forrósodik a hangulat egészségügy körül, mert jövőre választások jönnek. De ők ebben a csatazajban is dolgoznak tovább, hiába kelti ellenük a hangulatot a csúnya média.Idézzük:

„Mutassanak nekem egy egészségügyet, bárhol a világon, ahol ne lehetne minden nap egy olyan pontot, egy olyan esetet, egy olyan történetet találni, amivel aztán manipulálni lehet a közvéleményt, és azt lehet bemutatni, hogy (…) valamilyen módon alkalmatlan ez a rendszer.”

Balog azt mondta: azt szeretné, ha “az igazság elérne az emberekhez”, de a csúnya média lerombolja azt, ami a legfontosabb a gyógyításban: a bizalmat.

A HírTV videója:


.

Ezzel szemben a valóság az, hogy komplett kórházi osztályokat zárnak be, mert nincs elég szakember, a SOTE intenzív osztályán már fáslira sincs pénz, azt is betegeknek kell bevinni, a legújabb magyar egészségügyi teljesítményértékelés szerint pedig évente 32.000 ember hal meg idő előtt, mert nem kapja meg az európai minőségű egészségügyi ellátást Magyarországon.
A magánkórházakban ahová az ÚRAK járnak lehet, hogy ilyen rózsás a helyzet de kérjük Miniszter úr nézzen meg egy átlagos intézményt, hogy mi folyik ott! Tudja nem az orvosokba vetett bizalom rendült meg, hanem az Önökbe vetett. Nem a magyar – még – itthon maradott orvosokkal van a baj, hanem Önökkel, akik tönkretették az egészségügyet.  


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük