Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem fogja elhinni mit volt képes mondani az emberminiszter, mi se nagyon hisszük. Szégyen és gyalázat amit tesznek és a legjobb lenne ha inkább szerényen fülüket farkukat behúzva bocsánatot kérnének a magyar emberektől, de inkább egészen mást tesznek: mutatjuk.

Balog Zoltán emberminiszter hétfőn a Semmelweis-nap alkalmából a Pesti Vigadóban tartott ünnepségen mondott beszédet.

Balog azt mondta, hogy forrósodik a hangulat egészségügy körül, mert jövőre választások jönnek. De ők ebben a csatazajban is dolgoznak tovább, hiába kelti ellenük a hangulatot a csúnya média.

Idézzük:

„Mutassanak nekem egy egészségügyet, bárhol a világon, ahol ne lehetne minden nap egy olyan pontot, egy olyan esetet, egy olyan történetet találni, amivel aztán manipulálni lehet a közvéleményt, és azt lehet bemutatni, hogy (…) valamilyen módon alkalmatlan ez a rendszer.”

Balog azt mondta: azt szeretné, ha “az igazság elérne az emberekhez”, de a csúnya média lerombolja azt, ami a legfontosabb a gyógyításban: a bizalmat.

A HírTV videója:


.

Ezzel szemben a valóság az, hogy komplett kórházi osztályokat zárnak be, mert nincs elég szakember, a SOTE intenzív osztályán már fáslira sincs pénz, azt is betegeknek kell bevinni, a legújabb magyar egészségügyi teljesítményértékelés szerint pedig évente 32.000 ember hal meg idő előtt, mert nem kapja meg az európai minőségű egészségügyi ellátást Magyarországon.

A magánkórházakban ahová az ÚRAK járnak lehet, hogy ilyen rózsás a helyzet de kérjük Miniszter úr nézzen meg egy átlagos intézményt, hogy mi folyik ott! Tudja nem az orvosokba vetett bizalom rendült meg, hanem az Önökbe vetett. Nem a magyar – még – itthon maradott orvosokkal van a baj, hanem Önökkel, akik tönkretették az egészségügyet.  


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...