Egyből felmegy a vérnyomása: Nem az a baj, hogy hazudik, hanem hogy pofátlan is a fideszes emberminiszter


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem fogja elhinni mit volt képes mondani az emberminiszter, mi se nagyon hisszük. Szégyen és gyalázat amit tesznek és a legjobb lenne ha inkább szerényen fülüket farkukat behúzva bocsánatot kérnének a magyar emberektől, de inkább egészen mást tesznek: mutatjuk.

Balog Zoltán emberminiszter hétfőn a Semmelweis-nap alkalmából a Pesti Vigadóban tartott ünnepségen mondott beszédet.

Balog azt mondta, hogy forrósodik a hangulat egészségügy körül, mert jövőre választások jönnek. De ők ebben a csatazajban is dolgoznak tovább, hiába kelti ellenük a hangulatot a csúnya média.

Idézzük:

„Mutassanak nekem egy egészségügyet, bárhol a világon, ahol ne lehetne minden nap egy olyan pontot, egy olyan esetet, egy olyan történetet találni, amivel aztán manipulálni lehet a közvéleményt, és azt lehet bemutatni, hogy (…) valamilyen módon alkalmatlan ez a rendszer.”

Balog azt mondta: azt szeretné, ha “az igazság elérne az emberekhez”, de a csúnya média lerombolja azt, ami a legfontosabb a gyógyításban: a bizalmat.

A HírTV videója:


.Ezzel szemben a valóság az, hogy komplett kórházi osztályokat zárnak be, mert nincs elég szakember, a SOTE intenzív osztályán már fáslira sincs pénz, azt is betegeknek kell bevinni, a legújabb magyar egészségügyi teljesítményértékelés szerint pedig évente 32.000 ember hal meg idő előtt, mert nem kapja meg az európai minőségű egészségügyi ellátást Magyarországon.

A magánkórházakban ahová az ÚRAK járnak lehet, hogy ilyen rózsás a helyzet de kérjük Miniszter úr nézzen meg egy átlagos intézményt, hogy mi folyik ott! Tudja nem az orvosokba vetett bizalom rendült meg, hanem az Önökbe vetett. Nem a magyar – még – itthon maradott orvosokkal van a baj, hanem Önökkel, akik tönkretették az egészségügyet.  


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük