Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Emberükre akadtak Orbán Pesti Srácai, aki a hazug állításokat videóválaszban cáfolja pontról pontra. 

 

Nyilvánvaló hazugságokkal, törvénytelen eszközökkel találta be a 112Press-t a Pesti Srácok és az Echo TV.

Dióhéjban a történtek: a Pesti Srácok arccal, névvel megjelenítette a 112Press főszerkesztőjének feleségét, mint akit a NAV bilincsbe verve elvitt Szombathelyről és hangsúlyozták, hogy a korábban más néven élő nő a 112Press főszerkesztőjének a felesége. A NAV azonban nem vitte el a nevesített nőt, nem vette őrizetbe, nem került előzetes letartóztatásba sem, nem követte el azt, amit a cikkben konkrétan leírnak,  a Pesti Srácok “remek” oknyomozása ellenére sem.

Közlemény

A Pesti Srácok című internetes portálon megjelent, majd több sajtótermék által átvett “Újabb MSZP-s bilincsben: A ledarált áfabevallások miatt tartóztatták le a Czeglédy-ügy tizedik gyanúsítottját” című cikk több valótlanságot tartalmaz, ami miatt a cikkben megnevezett érintettek sajtópert indítanak.

A cikkben arccal és névvel mutatják be az állítólagosan őrizetbe vett, majd előzetes letartóztatásba helyezett személyt, “felfedve” bűnös életútját. A cikkben szereplő Tánczos Andrea egyrészt nem került őrizetbe, sem előzetes letartóztatásba, másrészt nem közszereplő, pedig a szerzők ebből vezették le az egész anyagukat.

A Pesti Srácok által készített összeállítás kitér két szombathelyi sajtótermékre is, ebből az egyik a 112Press Hírügynökség, aminek a főszerkesztőjéről “rejtett kamerás” felvételt is nyilvánosságra hoztak. Sajnálatos, hogy Szarvas Szilveszter riporter kivágta az anyagból azokat a részeket, ahol hosszan és nyilvánvalóan hazudtak, illetve cinikus megjegyzéseket tettek.

Tánczos Andreával kapcsolatos állítások hazugságok, mert nincs meggyanúsítva, és nincs letartóztatva.

Füssy Angéla és Szarvas Szilveszter “munkájának” nincs köze az etikus sajtóhoz,ennek ellenkezőjét a bíróságon lehetőségük lesz bizonyítani.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: