Mesterházy elszabadult: G*cinek nevezte a Fidesz vezetőjét, majd Vonát is elküldte oda ahová való (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mesterházy Attila keresetlen szavakban méltatta politikai ellenfeleit. Régóta várjuk már az ellenzéktől a szókimondást és mit tagadás Mesterházy megtette. Elegánsan és keményen.

A Szocialisták volt elnöke beleállt politikai ellenfeleibe. Vagy hamisítás, vagy csalás – állította a kétharmados szabályozási körbe tartozó kampányfinanszírozási törvény felessé alakításáról, a pártfinanszírozásnak település-képi kérdéssé módosításáról az ATV Egyenes beszéd című műsorában Mesterházy Attila.

Ismeretes, a „lex-Csicska” néven elhíresült plakáttörvényt a Fidesz nem tudta áterőltetni a parlamenten ezért trükkök százaival vitték át a javaslatot. Olyan aljasságokat is elkövettek, hogy az MSZP által be nem adott törvényjavaslatot (melyet az MSZP az 5 párti egyeztetésre készített) is beterjesztették a parlament elé.Ebben a helyzetben mondta az MSZP politikusa kemény mondatait:

Világos és egyértelmű csalás, az országgyűlés demokratikus jellegének a semmibe vétele, alkotmányellenes, ami történt. Csak a nevek változtak, a módszer régi: most Mészároson, Garancsin és Vajnán és a néhány kiválasztotton keresztül viszik ki a közpénzt.

Bevallottan volt indulatos a műsorban a szocialista politikus, amikor arról beszélt, hogy a parlament törvényalkotási bizottságának elnöke a neki egyeztetésre elküldött MSZP-s törvényjavaslatot terjesztette be az országgyűlés elé.

„Gulyás Gergelyre azt a G betűs fordulatot használnám, amit Simicska vezetett be Orbánra”

Vona is megkapta a magáét

Vona többször is hangoztatta azt a képtelenséget, mely szerint az MSZP nem érdekelt a Fidesz leváltásában. Ezt Mesterházy az alábbiakkal kommentálta:

„Nagyon érdekes eszmefuttatás ez egy olyan embertől, aki egy polgári körből jön Orbán Viktorral. Hát ez egy érdekes pálfordulás. Ameddig nem kezdődött el a hatalmas néppártosodás a kutya meg a macska csókolgatása a Jobbiknak ÚGY a cukiság kampány, meg ameddig Vona Gábor nem kezdett el szemöldököt szedetni, hogy ne tűnjön agresszívnek szélsőjobboldali pártként addig együttműködtek a Fidesszel. Ezért a Jobbik meg a Fidesz számunkra ugyanaz.”

Az MSZP nem kíván oligarchák harcába még csak eszközként sem szerepelni. Az MSZP határozott álláspontja hogy se Habony se Simicska. Már minden vád elhangzott az MSZP-vel szemben: pletykák szerint finanszírozza a legnagyobb ellenzéki pártot Simicska, Soros a Fidesz meg még ki tudja ki.

A teljes interjú itt:
 


A Jobbik szerint a Fidesz a Fidesz szerint a Soros.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük