Mesterházy elszabadult: G*cinek nevezte a Fidesz vezetőjét, majd Vonát is elküldte oda ahová való (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mesterházy Attila keresetlen szavakban méltatta politikai ellenfeleit. Régóta várjuk már az ellenzéktől a szókimondást és mit tagadás Mesterházy megtette. Elegánsan és keményen.

A Szocialisták volt elnöke beleállt politikai ellenfeleibe. Vagy hamisítás, vagy csalás – állította a kétharmados szabályozási körbe tartozó kampányfinanszírozási törvény felessé alakításáról, a pártfinanszírozásnak település-képi kérdéssé módosításáról az ATV Egyenes beszéd című műsorában Mesterházy Attila.

Ismeretes, a „lex-Csicska” néven elhíresült plakáttörvényt a Fidesz nem tudta áterőltetni a parlamenten ezért trükkök százaival vitték át a javaslatot. Olyan aljasságokat is elkövettek, hogy az MSZP által be nem adott törvényjavaslatot (melyet az MSZP az 5 párti egyeztetésre készített) is beterjesztették a parlament elé.

Ebben a helyzetben mondta az MSZP politikusa kemény mondatait:

Világos és egyértelmű csalás, az országgyűlés demokratikus jellegének a semmibe vétele, alkotmányellenes, ami történt. Csak a nevek változtak, a módszer régi: most Mészároson, Garancsin és Vajnán és a néhány kiválasztotton keresztül viszik ki a közpénzt.

Bevallottan volt indulatos a műsorban a szocialista politikus, amikor arról beszélt, hogy a parlament törvényalkotási bizottságának elnöke a neki egyeztetésre elküldött MSZP-s törvényjavaslatot terjesztette be az országgyűlés elé.

„Gulyás Gergelyre azt a G betűs fordulatot használnám, amit Simicska vezetett be Orbánra”

Vona is megkapta a magáét

Vona többször is hangoztatta azt a képtelenséget, mely szerint az MSZP nem érdekelt a Fidesz leváltásában. Ezt Mesterházy az alábbiakkal kommentálta:

„Nagyon érdekes eszmefuttatás ez egy olyan embertől, aki egy polgári körből jön Orbán Viktorral. Hát ez egy érdekes pálfordulás. Ameddig nem kezdődött el a hatalmas néppártosodás a kutya meg a macska csókolgatása a Jobbiknak ÚGY a cukiság kampány, meg ameddig Vona Gábor nem kezdett el szemöldököt szedetni, hogy ne tűnjön agresszívnek szélsőjobboldali pártként addig együttműködtek a Fidesszel. Ezért a Jobbik meg a Fidesz számunkra ugyanaz.”

Az MSZP nem kíván oligarchák harcába még csak eszközként sem szerepelni. Az MSZP határozott álláspontja hogy se Habony se Simicska. Már minden vád elhangzott az MSZP-vel szemben: pletykák szerint finanszírozza a legnagyobb ellenzéki pártot Simicska, Soros a Fidesz meg még ki tudja ki.A teljes interjú itt:

 

A Jobbik szerint a Fidesz a Fidesz szerint a Soros.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük