Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mesterházy Attila keresetlen szavakban méltatta politikai ellenfeleit. Régóta várjuk már az ellenzéktől a szókimondást és mit tagadás Mesterházy megtette. Elegánsan és keményen.

A Szocialisták volt elnöke beleállt politikai ellenfeleibe. Vagy hamisítás, vagy csalás – állította a kétharmados szabályozási körbe tartozó kampányfinanszírozási törvény felessé alakításáról, a pártfinanszírozásnak település-képi kérdéssé módosításáról az ATV Egyenes beszéd című műsorában Mesterházy Attila.

Ismeretes, a „lex-Csicska” néven elhíresült plakáttörvényt a Fidesz nem tudta áterőltetni a parlamenten ezért trükkök százaival vitték át a javaslatot. Olyan aljasságokat is elkövettek, hogy az MSZP által be nem adott törvényjavaslatot (melyet az MSZP az 5 párti egyeztetésre készített) is beterjesztették a parlament elé.

Ebben a helyzetben mondta az MSZP politikusa kemény mondatait:

Világos és egyértelmű csalás, az országgyűlés demokratikus jellegének a semmibe vétele, alkotmányellenes, ami történt. Csak a nevek változtak, a módszer régi: most Mészároson, Garancsin és Vajnán és a néhány kiválasztotton keresztül viszik ki a közpénzt.

Bevallottan volt indulatos a műsorban a szocialista politikus, amikor arról beszélt, hogy a parlament törvényalkotási bizottságának elnöke a neki egyeztetésre elküldött MSZP-s törvényjavaslatot terjesztette be az országgyűlés elé.

„Gulyás Gergelyre azt a G betűs fordulatot használnám, amit Simicska vezetett be Orbánra”

Vona is megkapta a magáét

Vona többször is hangoztatta azt a képtelenséget, mely szerint az MSZP nem érdekelt a Fidesz leváltásában. Ezt Mesterházy az alábbiakkal kommentálta:

„Nagyon érdekes eszmefuttatás ez egy olyan embertől, aki egy polgári körből jön Orbán Viktorral. Hát ez egy érdekes pálfordulás. Ameddig nem kezdődött el a hatalmas néppártosodás a kutya meg a macska csókolgatása a Jobbiknak ÚGY a cukiság kampány, meg ameddig Vona Gábor nem kezdett el szemöldököt szedetni, hogy ne tűnjön agresszívnek szélsőjobboldali pártként addig együttműködtek a Fidesszel. Ezért a Jobbik meg a Fidesz számunkra ugyanaz.”

Az MSZP nem kíván oligarchák harcába még csak eszközként sem szerepelni. Az MSZP határozott álláspontja hogy se Habony se Simicska. Már minden vád elhangzott az MSZP-vel szemben: pletykák szerint finanszírozza a legnagyobb ellenzéki pártot Simicska, Soros a Fidesz meg még ki tudja ki.

A teljes interjú itt:

 

A Jobbik szerint a Fidesz a Fidesz szerint a Soros.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...