Fájó ponton léptek a szoci fiatalok Kövér László tyúkszemére (+sokkoló képek)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hazugságon kapni valakit aki olyan pártnak a tagja, akinek a vezetője még sosem hazudott?!

Lehetetlen de mégis igaz Kövér László könnyen bizonyítható propagandahazugságát ötletes akcióval bizonyították a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom tagjai.

Nemrégiben nyilatkozta azt Kövér László az országgyűlés elnöke, a Fidesz házmestere, hogy Magyarországon bizony világszínvonalú az egészségügyi rendszer. A Societas ellátogatott és készített néhány sokkoló de művészi képet egy átlagos magyar egészségügyi ellátóról, milyen állapotok uralkodnak ott. Elegánsan mégis megrendítően világítottak rá a a fiatalok arra a Fidesz alatt a középkorba kúszott vissza a magyar egészségügyi ellátórendszer.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük