Fájó ponton léptek a szoci fiatalok Kövér László tyúkszemére (+sokkoló képek)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hazugságon kapni valakit aki olyan pártnak a tagja, akinek a vezetője még sosem hazudott?!

Lehetetlen de mégis igaz Kövér László könnyen bizonyítható propagandahazugságát ötletes akcióval bizonyították a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom tagjai.Nemrégiben nyilatkozta azt Kövér László az országgyűlés elnöke, a Fidesz házmestere, hogy Magyarországon bizony világszínvonalú az egészségügyi rendszer. A Societas ellátogatott és készített néhány sokkoló de művészi képet egy átlagos magyar egészségügyi ellátóról, milyen állapotok uralkodnak ott. Elegánsan mégis megrendítően világítottak rá a a fiatalok arra a Fidesz alatt a középkorba kúszott vissza a magyar egészségügyi ellátórendszer.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük