Teljes erővel támadják a szocikat – nő a nyomás a párton


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nos, csúcsra jár az MSZP elleni támadások sora. Ameddig azt gondoltuk, hogy a nyárra beköszönt a politikai uborkaszezon egyben mindannyian biztosak lehetünk a szoci politikusoknak nem lesz idejük lábat lógatni a velencei tó partján.

A Szocialista Pártot időről időre támadja a jobboldal. A Fidesz és az általa konstruált médiabirodalomtól – vagyis az Andy-Habony-Mészáros médiamogulok által üzemeltetett orgánumok – mindig is a kormányra készülő szocialistákat támadták és fogják is rájuk most nem érdemes szót vesztegetni, mondhatni ez nem túl érdekes.

Érdekesebb azonban az ellenzéki oldalról jövő támadások. Kezdjük a sort a (Magyar Nemzet után szabadon) mindig ellenzékben lévő Simicska Lajossal és az általa üzemeltetett sajtóorgánumokkal. Bár a Simicska cégek ellenzéki üzemmódba kapcsoltak nem lettek baloldaliak. A Jobbikot támogató hatalmi tengelynél kicsapta a biztosítékot láthatólag az MSZP álláspontja mely szerint sem a Fideszhez köthető közpénzekből sem a korábban ellopott közpénzekből ne lehessen kampányolni. Az MSZP világos közleményben közölte álláspontját:

„Simicska Lajos eddig két pártot vett meg kilóra: a Fideszt és a Jobbikot. A Fidesz is, és a Jobbik is az emberektől ellopott közpénzből plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is. Az MSZP nem asszisztál sem a Jobbik-Simicska tolvajbandának, sem pedig a Fidesz-Habony hazugsággyárnak az ellopott szajré elköltéséhez, ezért nem szavazza meg a plakáttörvényt.

Kósa Lajos el akarja felejteni, hogy egy időben ő és a Fidesz ugyanúgy Simicska Lajos csicskája volt, mint most Vona Gábor és a Jobbik. A hálátlan Kósa Lajos évekig Simicska pénzéből élt, és most csak azért van megsértve, mert a milliárdos oligarcha már nem őket, hanem Vona Gábort és a Jobbikot tömi azzal a közpénzzel, amit a Fidesz segítségével lopott.

Botka László kormánya 2018-ban egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott kampányolás lehetőségét, véget vet a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának. „Nem is maradt el az ellentámadás. Minden alapot nélkülöző rágalmak indultak el a legnagyobb ellenzéki párt ellen.

 

A Heti Válasz információit átvevő 444 cikkét megosztó Momentum

 

A Simicska birodalom hozzáállásával immár mindenoldalról lőnek a Szocialistákra.

A DK közeli Nyugati Fény

A DK közeli médiumok az összefogás igényét az MSZP nyakába erőltetendő támadják minden nap egyre hevesebben a pártot, a Momentum csak úgy hobbiból, a baloldal csak úgy elvi ideológiai alapon, a Fidesz meg már megszokásból.

Szokás szerint a névtelen szocialista források

Sokan retteghetnek a Botka által meghirdetett politikától mert ez az egész brancs indulhat a balettba ha a szocik valóban konzekvensen végig tudják vinni ezt az irányt. Egy azonban biztos most minden oldalról támadják Orbán egyetlen esélyes kihívóját az MSZP-t és Botka Lászlót. A kérdés a napvégén azonban mégiscsak úgy fog hangzani, a szocikon kívül valakit még érdekel a Fidesz leváltása?

Nekünk csak egy videó jutott eszünkbe:

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük