Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos, csúcsra jár az MSZP elleni támadások sora. Ameddig azt gondoltuk, hogy a nyárra beköszönt a politikai uborkaszezon egyben mindannyian biztosak lehetünk a szoci politikusoknak nem lesz idejük lábat lógatni a velencei tó partján.

A Szocialista Pártot időről időre támadja a jobboldal. A Fidesz és az általa konstruált médiabirodalomtól – vagyis az Andy-Habony-Mészáros médiamogulok által üzemeltetett orgánumok – mindig is a kormányra készülő szocialistákat támadták és fogják is rájuk most nem érdemes szót vesztegetni, mondhatni ez nem túl érdekes.

Érdekesebb azonban az ellenzéki oldalról jövő támadások. Kezdjük a sort a (Magyar Nemzet után szabadon) mindig ellenzékben lévő Simicska Lajossal és az általa üzemeltetett sajtóorgánumokkal. Bár a Simicska cégek ellenzéki üzemmódba kapcsoltak nem lettek baloldaliak. A Jobbikot támogató hatalmi tengelynél kicsapta a biztosítékot láthatólag az MSZP álláspontja mely szerint sem a Fideszhez köthető közpénzekből sem a korábban ellopott közpénzekből ne lehessen kampányolni. Az MSZP világos közleményben közölte álláspontját:

„Simicska Lajos eddig két pártot vett meg kilóra: a Fideszt és a Jobbikot. A Fidesz is, és a Jobbik is az emberektől ellopott közpénzből plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is. Az MSZP nem asszisztál sem a Jobbik-Simicska tolvajbandának, sem pedig a Fidesz-Habony hazugsággyárnak az ellopott szajré elköltéséhez, ezért nem szavazza meg a plakáttörvényt.

Kósa Lajos el akarja felejteni, hogy egy időben ő és a Fidesz ugyanúgy Simicska Lajos csicskája volt, mint most Vona Gábor és a Jobbik. A hálátlan Kósa Lajos évekig Simicska pénzéből élt, és most csak azért van megsértve, mert a milliárdos oligarcha már nem őket, hanem Vona Gábort és a Jobbikot tömi azzal a közpénzzel, amit a Fidesz segítségével lopott.

Botka László kormánya 2018-ban egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott kampányolás lehetőségét, véget vet a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának. „

Nem is maradt el az ellentámadás. Minden alapot nélkülöző rágalmak indultak el a legnagyobb ellenzéki párt ellen.

 

A Heti Válasz információit átvevő 444 cikkét megosztó Momentum

 

A Simicska birodalom hozzáállásával immár mindenoldalról lőnek a Szocialistákra.

A DK közeli Nyugati Fény

A DK közeli médiumok az összefogás igényét az MSZP nyakába erőltetendő támadják minden nap egyre hevesebben a pártot, a Momentum csak úgy hobbiból, a baloldal csak úgy elvi ideológiai alapon, a Fidesz meg már megszokásból.

Szokás szerint a névtelen szocialista források

Sokan retteghetnek a Botka által meghirdetett politikától mert ez az egész brancs indulhat a balettba ha a szocik valóban konzekvensen végig tudják vinni ezt az irányt. Egy azonban biztos most minden oldalról támadják Orbán egyetlen esélyes kihívóját az MSZP-t és Botka Lászlót. A kérdés a napvégén azonban mégiscsak úgy fog hangzani, a szocikon kívül valakit még érdekel a Fidesz leváltása?

Nekünk csak egy videó jutott eszünkbe:

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: