Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szégyenteljes hogy mennyire arányt veszített Orbán Viktor. Egész egyszerűen hihetetlen mondatokat képes kimondani Magyarország miniszterelnöke. Kegyetlen és hamis állítások egy tál lencséért.

Orbán Viktor kivételes teljesítménynek tartja több százezer magyar honfitársunk halálba küldését – ez az üzenete annak, hogy Orbán kivételes államférfinak nevezte azt a Horthy Miklóst, aki felelős a magyar nemzet egy jelentős részének kiirtásáért. Eme gyalázatos kijelentése miatt egy normális országban Orbán Viktornak le kellene mondania.

Horthy Miklós semmit nem tett azért, hogy megakadályozza a magyarországi zsidótörvényeket, Horthy küldött a Don-kanyarhoz meghalni 130 ezer magyar katonát és munkaszolgálatost, együttműködött a náci megszállókkal zsidó honfitársaink deportálásában, Teleki Pálnak írt levelében pedig azt írja, hogy világ életében antiszemita volt, aki zsidókkal soha nem érintkezett.

Másfél éve még Orbán Viktor is azt mondta, hogy Horthy Miklós „a magyar alkotmány szerint egy olyan időszakban volt politikai vezető, amit a magyar alkotmány világosan úgy határoz meg, hogy Magyarország elvesztette a nemzeti szuverenitását.” Orbán ehhez még azt is hozzátette: „Csak azt a tényt rögzítem, hogy olyan politikusnak nem támogathatja a kormány a szoborállítását, aki elnyomókkal működött együtt, és kollaborált Magyarország elnyomóival.”

Orbán Viktor mostani nemzetáruló köpönyegforgatása szégyen az egész Fideszre nézve és ez addig így is marad, amíg a kormányfő bocsánatot nem kér vállalhatatlan kijelentése miatt. – írja Kunhalmi Ágnes az MSZP politikusa közleményében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: