Félmillió ember retteg attól hogy Önökhöz kerül ha baj van- Kunhalmi nyílt levelet írt a Dél-pesti Kórház főigazgatójának


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A szocialista politikus nyílt levélben tisztázná a helyzetet.

Tisztelt Igazgató Úr!

Az elmúlt időszakban az ön által vezetett Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház igencsak ellentmondásos hírekkel szerepel a sajtóban. Ez azért is baj, mert önök 450 ezer ember ellátásáért felelnek – pontosan ennyi ember fél ma attól, hogy megbetegszik és a Jahn Ferenc kórházban fogják kezelni. Ahogy nemrég az intézményükben talált halott és az epilepsziás rohammal küszködő várandós beteg kálváriája, most a belgyógyászati osztály bezárása borzolja a kedélyeket. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkár és Németh Szilárd Fidesz-képviselő szerint az osztály nem munkaerőhiány, hanem felújítás miatt tart zárva. Arra kérem önt, hogy segítsen tisztázni ezt a kérdést.

Teljes mértékben érthető, hogy a kórház gondokkal küzd, hiszen a Fidesz-kormány az elmúlt években százmilliárdokat vont ki az egészségügyből. Egyetlen felelős orvost vagy intézményvezetőt sem hibáztathatunk azért, ha az ellátásban vannak problémák.
Azonban ahhoz, hogy 450 ezer embert megnyugtassanak, valamivel többet kellene tenni annál, hogy egy Fidesz- és Deutsch Tamás-közeli kommunikációs céget foglalkoztatnak havi 800 ezer forintért, amiből egyébként orvosok és ápolók fizetését is lehetne finanszírozni.

Ezért arra kérem Önt, hozzon nyilvánosságra minden olyan dokumentációt, ami igazolja, hogy a kórházban valóban éves felújítás zajlik, a belgyógyászati osztály pedig zavartalanul működik, a munkatársak pedig – szemben a szakmában és médiában megjelent állításokkal – betöltik korábbi pozíciójukat.

Csaknem félmillió aggódó választópolgár nevében előre is köszönöm az együttműködését.

Tisztelettel:

Kunhalmi Ágnes
országgyűlési képviselő


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük