Lakossági fórumon osztották ki a főfideszest – köpni-nyelni nem tudott (videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem tette zsebre amit kapott sőt, köpni-nyelni nem tudott a Fidesz előre tolt hadállása az “egyetem géniusza”.

Lázár Jánost szembesítette egy asszony szegényeket gyalázó mondataival. A miniszter lakossági fórumot tartott Csanádpalotán, ahol a helyi polgármesterválasztás előtt a fideszes jelölt mellett próbált kampányolni ám meglepő végeredményt ért a szeánsz.

Bizonyára mindenki emlékszik arra a híres mondatra Lázártól, hogy “akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér”. A ,,lúzeres” kijelentését a Pesti Bulvár írta meg, a cikk azonban azóta elérhetetlenné vált a portál weboldalán.

 

Igazságot nem akarunk persze tenni ebben az ügyben, de tény jó látni ahogy szenved Lázár a “kínpadon”.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük