Nem várt helyről igazolódott vissza Botka politikája


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Következetes baloldaliság, hirdeti Botka László. A tegyünk igazságot gondolata úgy tűnik igen is népszerű lehet és ezt egy nem várt politikai fordulat is igazolja.

 

Jeremy Corbyn a Brit Munkáspárt (Labour) vezetője és Botka László már többször egyeztetett egymással. Korábban mi is adtunk hírt arról, hogy

A BRIT MUNKÁSPÁRT ELISMERTE BOTKA PROGRAMJÁT – AZ MSZP-LABOUR TÁRGYALÁSOK MEGKEZDŐDTEK

Látható, hogy Botka és Corbyn ugyanahhoz a politikai gondolatkörhöz tartozik. Míg pár hónapja a Labour 21 százaléknyira le volt maradva a Konzervatív jobboldaliaktól (Tory), a mostani előrehozott választásokon történelmi sikert ért el. Bár a konzervatívokat nem tudták legyőzni, Teresa May kormánya elveszítette abszolút többségét és a szélsőjobb kiszorult a brit parlamentből.A tegnapi brit parlamenti választásokon jelentős sikert ért el a baloldali Munkáspárt, míg a konzervatívok elutasítottsága nőtt, az idegengyűlölő és EU-ellenes Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja pedig kényegében eltűnt a politikai palettáról.

A brit Munkáspárt közel harminc választókörzetben tudta megfordítani az eredményt és legyőzni a Konzervatív Pártot, ami országosan lényegében fej-fej melletti támogatottságot eredményezett. A baloldal számára ez az elmúlt évtizedek legnagyobb erősödését jelenti Nagy-Britanniában.

Magyarországon ugyanezt a baloldali politikát, az igazságosság programját Botka László miniszterelnök-jelölt képviseli. A gazdagok megadóztatását, a jövedelemkülönbségek mérséklését és egy élhető ország megteremtését csak 2018 után, a Botka László vezette baloldali kormány fogja megvalósítani.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük