Nem várt helyről igazolódott vissza Botka politikája


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Következetes baloldaliság, hirdeti Botka László. A tegyünk igazságot gondolata úgy tűnik igen is népszerű lehet és ezt egy nem várt politikai fordulat is igazolja.

 Jeremy Corbyn a Brit Munkáspárt (Labour) vezetője és Botka László már többször egyeztetett egymással. Korábban mi is adtunk hírt arról, hogy

A BRIT MUNKÁSPÁRT ELISMERTE BOTKA PROGRAMJÁT – AZ MSZP-LABOUR TÁRGYALÁSOK MEGKEZDŐDTEK

Látható, hogy Botka és Corbyn ugyanahhoz a politikai gondolatkörhöz tartozik. Míg pár hónapja a Labour 21 százaléknyira le volt maradva a Konzervatív jobboldaliaktól (Tory), a mostani előrehozott választásokon történelmi sikert ért el. Bár a konzervatívokat nem tudták legyőzni, Teresa May kormánya elveszítette abszolút többségét és a szélsőjobb kiszorult a brit parlamentből.

A tegnapi brit parlamenti választásokon jelentős sikert ért el a baloldali Munkáspárt, míg a konzervatívok elutasítottsága nőtt, az idegengyűlölő és EU-ellenes Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja pedig kényegében eltűnt a politikai palettáról.
A brit Munkáspárt közel harminc választókörzetben tudta megfordítani az eredményt és legyőzni a Konzervatív Pártot, ami országosan lényegében fej-fej melletti támogatottságot eredményezett. A baloldal számára ez az elmúlt évtizedek legnagyobb erősödését jelenti Nagy-Britanniában.

Magyarországon ugyanezt a baloldali politikát, az igazságosság programját Botka László miniszterelnök-jelölt képviseli. A gazdagok megadóztatását, a jövedelemkülönbségek mérséklését és egy élhető ország megteremtését csak 2018 után, a Botka László vezette baloldali kormány fogja megvalósítani.


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük