Ott támadnak a szocik, ahol a legjobban fáj: Botka teljesen hülyét csinál a teljes fideszes elitből


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Le a kalappal az MSZP előtt. Botka nem akármilyen stratégiát vetett be a Fidesz ellen és ami azt illeti sikeresen.

Napról napra egyre nyilvánvalóbb, hogy a Fidesz alkalmatlan a kormányzásra, de az MSZP most le is rántotta a leplet erről a hazug rendszerről. Ameddig mindenki azt gondolja, hogy megingathatatlan és legyőzhetetlen a kormánypárt monolit rendszere addig most bebizonyosodott, a NER csak egy gyámoltalan kisgyerek.Mindenki retteg a mai hatalomtól, pedig annyira dilettáns, nevetséges és a mai hatalom hogy az első ránézésre is nyilvánvaló ha a médiahámot lerántjuk róla. Mert komolyan valaki azt gondolja, hogy Habony vagy Mészáros Lőrinc olyan komoly emberek? Inkább nevetséges senkik, akik nem csak hogy alkalmatlanok, de tehetségtelenek bármire is.

Nos a Fidesz kormány első és legkomolyabb intézkedése a média teljes letarolása volt. Új médiatörvényt alkottak, majd teljesen átalakították a magyar médiapiacot. Lenyúlták a lapokat, átalakították a köztévét és felépítettek pár erősnek hitt szerkezetet.

Nem véletlen ez az irány, hiszen a tudás hatalom, ha minden kommunikációs csatorna felett ők uralkodnak eltusolhatnak bármit és elhitethetnek bármint, mint ezt láttuk a menekültellenes népszavazás kapcsán. De vajon tökéletes munkát végeztek?

Tizedik sajtóperét nyerte Botka László a fideszes hazugsággyárral szemben

Az Origo és a Ripost után ma a Lokál is pecsétet kapott arról, hogy hazugsággyár.
A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében kimondta, hogy ezek a „lapok” hazudtak Botka László vagyonával kapcsolatban.

Nincs kétségünk: a Fidesz tovább fogja terjeszteni rágalmait, nem tántorítja el az, hogy sorra veszíti el a pereit. De az igazság ezután is győzni fog egy hazug párt hazug médiájának rágalmai fölött. – adja hírül a legnagyobb ellenzéki párt az MSZP.
Márpedig, ha az MSZP a tizedik győzelmét aratja a kormány által leginkább uralt területen, ha a legfontosabb területen Botka a tizedik győzelmét aratja, akkor mennyire lehet még egyben a NER? Már csak a repedéseket kell ügyesen megtalálni és a gránitszilárdságú hatalom képviselői mehetnek vissza földet túrni Felcsútra.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük