Ott támadnak a szocik, ahol a legjobban fáj: Botka teljesen hülyét csinál a teljes fideszes elitből


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Le a kalappal az MSZP előtt. Botka nem akármilyen stratégiát vetett be a Fidesz ellen és ami azt illeti sikeresen.

Napról napra egyre nyilvánvalóbb, hogy a Fidesz alkalmatlan a kormányzásra, de az MSZP most le is rántotta a leplet erről a hazug rendszerről. Ameddig mindenki azt gondolja, hogy megingathatatlan és legyőzhetetlen a kormánypárt monolit rendszere addig most bebizonyosodott, a NER csak egy gyámoltalan kisgyerek.

Mindenki retteg a mai hatalomtól, pedig annyira dilettáns, nevetséges és a mai hatalom hogy az első ránézésre is nyilvánvaló ha a médiahámot lerántjuk róla. Mert komolyan valaki azt gondolja, hogy Habony vagy Mészáros Lőrinc olyan komoly emberek? Inkább nevetséges senkik, akik nem csak hogy alkalmatlanok, de tehetségtelenek bármire is.

Nos a Fidesz kormány első és legkomolyabb intézkedése a média teljes letarolása volt. Új médiatörvényt alkottak, majd teljesen átalakították a magyar médiapiacot. Lenyúlták a lapokat, átalakították a köztévét és felépítettek pár erősnek hitt szerkezetet.

Nem véletlen ez az irány, hiszen a tudás hatalom, ha minden kommunikációs csatorna felett ők uralkodnak eltusolhatnak bármit és elhitethetnek bármint, mint ezt láttuk a menekültellenes népszavazás kapcsán. De vajon tökéletes munkát végeztek?

Tizedik sajtóperét nyerte Botka László a fideszes hazugsággyárral szemben

Az Origo és a Ripost után ma a Lokál is pecsétet kapott arról, hogy hazugsággyár.
A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében kimondta, hogy ezek a „lapok” hazudtak Botka László vagyonával kapcsolatban.Nincs kétségünk: a Fidesz tovább fogja terjeszteni rágalmait, nem tántorítja el az, hogy sorra veszíti el a pereit. De az igazság ezután is győzni fog egy hazug párt hazug médiájának rágalmai fölött. – adja hírül a legnagyobb ellenzéki párt az MSZP.

Márpedig, ha az MSZP a tizedik győzelmét aratja a kormány által leginkább uralt területen, ha a legfontosabb területen Botka a tizedik győzelmét aratja, akkor mennyire lehet még egyben a NER? Már csak a repedéseket kell ügyesen megtalálni és a gránitszilárdságú hatalom képviselői mehetnek vissza földet túrni Felcsútra.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük