Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hittem az agyam eldobom amikor először megláttam azt, amiről szóltak a híradások. Az évszázad botránya készül mégsem veszi észre senki, ráadásul segítenek a terelésben is.

Az egész úgy indult, hogy a reggeli kávém mellé gondoltam híreket fogok olvasni. Azt hittem dobok egy hátast, mert az újságírók vagy nem gondolkodnak, vagy nem is képesek rá, mert ha az egész javaslatból ennyit sikerült megérteni akkor a Fidesz 200 évig marad hatalmon még. De mik is azok az újságcikkek amikre gondolok és miről szól a történet.

  • Dr. Kocsis Máté 200 ezer forintra bünteté a 14 évesnél idősebb hintázókat
  • Kocsis Máté megbüntetné a 14 évnél idősebb hintázókat
  • Nem lehetne a Józsefvárosban a kutyákat ivókútnál mosdatni

És ez még így folytatódott hosszú hosszú cikkeken át. De miről is van szó. Kocsis Máté Józsefváros polgármestere mindig is hírhedt volt furcsa ötleteiről, mint a kötelező drogteszt és ami miatt szívesen élcelődik a liberális sajtó azon, hogy minimum örültségéket terjesztenek be a testületekbe.

A polgármester egészen részletesen tervezi előírni, mit szabad és mint nem a Józsefvárosban – írja a Kettős Mérce.

Ezek szerint:

– tilos lesz ivókútnál, közkifolyónál, szökőkútnál állatot fürdetni.

– aki a lakásának bejárati ajtajánál nem tünteti fel a lakásszámot, 200 ezer forint terjedő közigazgatási bírsággal sújtható.

– ugyancsak 200 ezer forintra – vagy a helyszínen 50 ezerre – büntethető az, aki 14. életévét betöltött személy, aki játszóteret, játszótéri eszközt használ.

– 22 óra után egyetlen üzlet vagy kocsma sem tarthat nyitva, csak ha a lakók erre engedélyt adnak. Ha egy üzlet megkapja a lakóktól a szükséges engedélyt, akkor sem árulhat szeszes italt, hacsak nem vendéglátóegység.

A előterjesztésről a csütörtöki képviselő-testületi ülésen szavazhatnak. Ha elfogadják, június 15-től hatályos lesz.

Ha ebből az egészből a drága kollégáknak a hintázás meg a kutyázás szúrt szemet, akkor valami probléma van. Ugyanis a kutya a lakásszám feltüntetésénél van elásva.

Tudjuk régóta, hogy a Fidesz listákkal dolgozik és azt is tudjuk, hogy a Fidesznek komoly humánerőforrás problémái vannak. Márpedig amikor a “Kubatov listákat készítik” a mit sem sejtő diákmunkások nem fogják tudni Önt beazonosítani, ha csak nincsenek kint jól látható módon a lakásszámok. Éppen ezzel az évtized fő botrányát fedik el a kutyázással.

Lehet heherészni azon hogy akkor ki hogy hintázhat 14 év felett, csak a probléma nem erről szól, mindenesetre gratulálok, ha csak ennyi jött át.



Grey Greyhound a fidesz korábbi alkalmazottja ezt írja az illegális listákról:

“Így dolgozik a gépezet egy vidéki város polgármester-választásának eldöntésén. “Körmendről, Győrből, Pápáról, a XI. kerületből, Kispestről, Enyingből, Vas megyéből és még számtalan helyről” összejött emberkék munkálkodnak azon, hogy megszerezzék Pécset, Kubatov Gáborral az élen. Hogy Pécs mit akar, az nagyjából le van szarva, a lényeg az, hogy Pécs meglegyen, és hogy viszlát Kati.

Kubatov Gábor a 2009-es pécsi időközi polgármester-választások alkalmából tesztelte a listázás módszerét (amelyet a 2010-es választásokra tökélyre fejlesztett) és az eredmények láttán megelégedettséggel nyilatkozott róla. Erről készült is egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske is (amelynek készítése során – Kubatovék vesztére – én is közreműködtem) melyet most itt először láthattok teljes terjedelmében.

Ez a videó annak idején egy szigorúan bizalmas anyagnak számított, fejvesztés terhe mellett gyakorlatilag esküt tettem rá, hogy tőlem nem fog kikerülni sehova se… De hát ez már régen volt, mára pedig megváltozott a helyzet, és kötelességemnek érzem, hogy ezt a videót közzétegyem. Hiszek abban, hogy minden disznóságnak nyilvánosságra kell kerülnie, és hiszek abban, hogy talán lesz pár ember, aki pont e videó hatására kedvet kap ahhoz, hogy világba kürtölje a saját disznóóljában megtapasztalt disznóságokat.

Ha mindenki így tesz, talán egy jobb, őszintébb hely lehet ez a Magyarország.”

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: