Így működik a Fidesz agymosása – döbbenetes videó látott napvilágot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mintha egy másik valóságban élnék. Se kép, se hang csak az, amit a Fidesz propagandagépezete megteremt.

Ha azt gondolod, hogy ez egy vicc, tévedsz! Rengeteg olyan magyar ember van, aki sehonnan csak a Fidesz orgánumaiból tájékozódik és mindent el is hisz, hiszen más információt nem hall, nem lát. Nem csoda ha ezek az emberek nem is nagyon tudnak mit kezdeni mondjuk az ellenzék szavaival, hiszen egyáltalán nem értik, miért nem látják azt, ami mindenki számára nyilvánvalónak kellene, hogy legyen.Nem ők a hibások, mégis ők dönthetik el a választásokat.

“Ne küldjenek ide migránsokat!” “Kapják be!” “Erőszakos szemetek!” “Hagyják békén a magyarokat!” “Hagyják békén a miniszterelnökünket is!” “Ugyanazt üzenjük, amit megírt Orbán úr a nemzeti konzultációban.” A Rogán csepeli fórumát meglátogató választópolgárok válaszai az azonnali.hu kérdésére, hogy mit üzennek Brüsszelnek.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük