A DK ifjúsági szervezete nekiment Gyurcsánynak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Demokratikus Koalíció fiataljai nekimentek saját anyapártjuk elnökének méghozzá nem is akárhogy.

A fiatalokat nevezzük csak szimplán politikailag rutintalannak és feltételezzünk némi jóindulatot, hogy akaratlanul tették azt amit tettek.

Történt, hogy egy az MSZP kampányát kritizáló képet osztottak meg a facebook oldalukon, mondván, hogy túl populistának tartják az MSZP “Fizessenek a gazdagok” c. kampányát.

Annyira tartják csak populistának, hogy egyből populizmussal is válaszoltak. Nem elég, hogy lenyúlták egy az egyben a Szocialisták plakátjait, még Gyurcsány Ferencnek is nekimentek.

Mint állítják írásukban: “Mi úgy véljük, hogy nem azoknak a kisboltot üzemeltetöknek, orvosoknak, Hosszú Katinkáknak és Gyurta Daniknak kellene luxusadót fizetniük, akik időt és energiát nem kímélve, éjt, nappallá téve dolgoznak ezért az országért.”

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke ellenben többször is kijelentette, hogy: több felelősség fent, több lehetőség lent!Mi több ez a kijelentés a DK középponti üzenete is.

Márpedig, ha orvosoknak, Hosszú Katinkáknak és Gyurta Daniknak jobban meg, akkor több társadalmi felelősséggel tartoznak. Mindezt a fiatalok baloldali demagógiának tartják.

Reméljük, hogy a fiatalok csak naivak és politikailag még nem felkészültek és nem saját pártjuknak üzentek ezzel a félresikerült akcióval, mindenesetre lesz mit megbeszélni.

Az IDE – Ifjú Demokraták bejegyzése itt található


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük