Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt szocialista politikus soha sem arról volt híres, hogy véleményét titkolta volna. Mindig szellemesen, elmésen, keményen és legfőképp racionálisan látta mindig is a Fidesz ténykedését.

 

Most is olyan bejegyzést osztott meg a szocialista politikus, ami biztosan kiveri majd az Orbán-hívőknél a biztosítékot:

Mostanában párszor kivágták nálam a biztosítékot.
Azok Sorosoznak, akiket Soros kapart ki a falu széli szegényházakból, és taníttatott, s ma már milliárdosok, ha éppen nem az ország leggazdagabbjai? Azok Sorosoznak, akiknek a pártját, a mai állampártot Soros György pénzéből indítottak be? Azok Sorosoznak és amerikáznak, akiket Mark Palmer segített és védett, vagy védetett meg?
Azok Simicskáznak, akik Simicskával közgépesítették a közpénzt éveken át, akik százmilliárdokat hoztak össze a Simicska-Nyerges duóval?


Azok Simicskáznak és Sorosoznak, akik Simicskát Pénztáros Lőrincre, Sorost valamelyik …sztáni oligarchákra, Mark Palmert és az USA-t pedig Putyinra, és a keleti illiberális államokra cserélték?


Aki megvédte a nyugdíjamegtakarításainkat, az akarja most megvédeni a magyar családokat?


Egy zsírnáci “Péter Niedermüllernek és Benedek Jávornak” hívhatja a MAGYAR EP képviselőket, miközben 2 ezer millió forintot nyomat át a saját számlájára egy sportszövetségtől?


Az komcsizik, az beszél állampárti beidegződésekről aki az egykori állampárt kutatóintézetében dolgozott és a legvadabb komcsi előnyöket vette igénybe anno, ma pedig az új bolsevik állampártot szolgálja pártszolgálatosként?


Lehet ebben az országban állami szinten uszítani, gyűlölet kelteni, árulni, csalni, lopni, hazudni és közben az embereket egymásnak ugrasztani?


Hogy a francban van az, hogy az egyik állami vezető még a babáját is milliós fizetésért tartja, miközben a miatta otthonukat vesztett devizahitelesek utcára kerülnek? S talán pont az ő megsarcolásukból fizeti a babáját?

Hogy a fenében van az, hogy a másik kormányoligarcha cicája aranyat eszik, miközben még gyereknapon is gyerekek állnak sorban az ételosztáson?


Hogy az életbe van ez?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: