Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz támadásával ritkán vádolható Ripost benyomult volna a fiatalok közé és hatalma pofára-esés lett belőle.

Az egyik legnépszerűbb humoroldalt a Tibi atyát kínálták meg pénzzel ám amit ezután kaptak arra a legrosszabb rémálmaikban sem számíthatott a kormányközeli oldal.

Aki nem ismerné Tibi atya humoroldalát annak elmondjuk hogy Tibi atya egy kitalált felhasználó a facebookon, aki a megformálói szerint egy részeges, pedofil, trágár és meglehetősen alpárian viselkedő, lecsúszott pap. Egy humoroldal.

Fizethetne neki kattintásonként 100 forintot is, akkor sem adná a nevét Fidesz szennymédiájához.

Az alábbi Insta-fotó (az eredeti bejegyzés itt található) egy beszélgetést örökít meg, amely szerint valaki ajánlotta Tibi atyának, hogy tudna olyat, aki intézne nekik kattintásonként pénzt, ha megosztják a Ripost cikkeit. A beszélgetés tanulsága szerint az 1 millió 300 ezer lájkolóval és 375 ezer Insta-követővel rendelkező Tibi atya még százszoros áron sem kérne ebből az ajánlatból. -adja hírül az Alfahír.

Inkább nyilvánosságra hozták a humor oldal készítői a történteket.

A Habonyi médiauniverzum csúcsra jár. Nem elég, hogy elfoglalták a TV2-őt megcsinálták a Magyar Időket, a bulvár világot is bekebelezni készülnek. Nyílván mindannyian láthattuk az utcákon, mint ha csak migránsokról lenne szó akkora mennyiségben az arcunkba tolt Ripost reklámokat.

Nagyon nehéz úgy barangolni az interneten, hogy ha politika-mentes tartalmakat keres az ember, hogy ne fusson bele a színvonalban ugyan kétes ám marketingben egész jól hasító Ripostba.

Mi a titok? Hogy lehet, hogy egy semmiből jövő lapocska lassan a 20 éve a magyar piacon lévő Blikknek is ellenpontja tud lenni?

A választ akaratlanul is szállította Hajdú Péter esti Frizbi című műsora. Hajdú Péter aki távozni kényszerűlt a TV2-től az ATV-re vitte népszerű beszélgetős műsorát. A 2016. december 21.-i adásban Péter vendége az a Kasza Tibor volt, aki a legnépszerűbb celeb a facebook berkein belül. Bár a szám állandóan változik, tagadhatatlan, hogy az egyik legtöbb követővel rendelkező hazai híresség.

Ha nem nézné végig az interjút, itt az a részlet, mely fontos a beszélgetésből.

Kasza Tibor: Nagyon fontos az, amiben én jól érzem az arányokat, hogy alapvetően azt érezze és legyen is így a közönséget, hogy te értük vagy és szórakoztatod őket, ha minden poszt mögött nagyon kiviláglik az érdek és az van hogy…

  • Hajdú Péter: De várjál, a Ripostról nálad többet senki nem posztol
  • Kasza: Napi három-négy cikk van egyébként nyilvánvalóan ez egy deal
  • Hajdú: Te ezért pénzt kapsz?
  • Kasza: Nyilvánvalóan ez egy együttműködés

Most viszont pofára estek a legnagyobb humoroldal esetében! Respect érte!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: